Tuotekehitys Tuotekehitys
Ostoskori


Swiss Clinic on nuori ja innovatiivinen yritys, jolla on moniulotteinen näkemys tuotekehityksestä. Tehtävämme on mahdollistaa ulkoista kauneutta ja hyvinvointia edistävien turvallisten hoitojen tekeminen kotona.

Tuotekehitys Swiss Clinicillä on aina ollut digitaalista. Aivan ensimmäiset tuoteideamme syntyivät siitä, kun ihmiset googlasivat kauneushuoliaan, sen sijaan, että olisivat kääntyneet lääkärin tai dermatologin puoleen. Tämä käytös on mullistanut koko toimialan, mutta kaikki eivät ole pysyneet mukana kehityksessä. Monet klinikat ja kauneusalan yritykset kehittävät yhä tuotteita, jotka ovat liian kalliita tavalliselle kuluttajalle, tai ovat paikkasidonnaisia tiettyihin klinikoihin. Tähän halusimme muutoksen.


Meidän toimintaperiaatteemme on kehittää tuotteita ja hoitoja kaikille. Nyt haluamme viedä tämän astetta pidemmälle, ja tarvitsemme sinun apuasi!

Kaipaatko jotain tiettyä hoitoa tai tuotetta valikoimaamme, tai onko sinulla jokin tietty kauneushuoli, jonka hoidossa me voimme olla avuksi? Vai onko sinulla mahdollisesti hieno idea kauneudenhoitotuotteesta, jonka me voisimme kehittää? Olemme kuulolla ja toivotamme kaikki ideat tervetulleiksi!

Kirjaa toiveesi ja mielipiteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme asian esiin tuotekehittelijöidemme kanssa.

Lisää kollageenia! Dr Ana Barragan kertoo uusimmista kauneudenhoitotrendeistä

On luonnollista, että ulkonäkömme muuttuu vanhetessamme. Tämä ei välttämättä ole huono asia, sillä hienot juonteet voivat lisätä charmia, kun taas harakanvarpaat saattavat edustaa nauraen vietettyä elämää.

Swiss Clinic Magazine

Epärealististen odotusten keskellä on usein vaikeaa löytää aikaa itselle.