Tuotekehitys Tuotekehitys
Ostoskori

Turvallisuutesi kanssamme

EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018. Tämä tulee korvaamaan aiemman henkilötietolain. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että me tarvitsemme sinun hyväksyntäsi saadaksemme käsitellä kävijätietojasi myös jatkossa.

Sinun integriteettisi on meille tärkeää ja käsittelemme aina kaikkia tietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Lue täältä lisää siitä, mitä kävijätiedot ovat ja mitä niiden keräämisen hyväksyminen tai kieltäminen sisältää sinun näkökulmastasi.

Jos annat meille luvan käsitellä kävijätietojasi kuten ennen, klikkaa rasti ruutuun ja lähetä vastaus. Voit muuttaa valintaasi koska tahansa olemalla meihin yhteydessä.

Hyväksyn, että Swiss Clinic asettaa evästeitä laitteelleni parantaakseen minun käyttö- ja ostokokemustani.

Kyllä

Hyväksyn, että Swiss Clinic kerää tietoa siitä, kuinka käytän sivustoa.

Kyllä

En hyväksy, että Swiss Clinic kerää minusta kävijätietoa tai asettaa evästeitä laitteelleni.


Swiss Clinic on nuori ja innovatiivinen yritys, jolla on moniulotteinen näkemys tuotekehityksestä. Tehtävämme on mahdollistaa ulkoista kauneutta ja hyvinvointia edistävien turvallisten hoitojen tekeminen kotona.

Tuotekehitys Swiss Clinicillä on aina ollut digitaalista. Aivan ensimmäiset tuoteideamme syntyivät siitä, kun ihmiset googlasivat kauneushuoliaan, sen sijaan, että olisivat kääntyneet lääkärin tai dermatologin puoleen. Tämä käytös on mullistanut koko toimialan, mutta kaikki eivät ole pysyneet mukana kehityksessä. Monet klinikat ja kauneusalan yritykset kehittävät yhä tuotteita, jotka ovat liian kalliita tavalliselle kuluttajalle, tai ovat paikkasidonnaisia tiettyihin klinikoihin. Tähän halusimme muutoksen.


Meidän toimintaperiaatteemme on kehittää tuotteita ja hoitoja kaikille. Nyt haluamme viedä tämän astetta pidemmälle, ja tarvitsemme sinun apuasi!

Kaipaatko jotain tiettyä hoitoa tai tuotetta valikoimaamme, tai onko sinulla jokin tietty kauneushuoli, jonka hoidossa me voimme olla avuksi? Vai onko sinulla mahdollisesti hieno idea kauneudenhoitotuotteesta, jonka me voisimme kehittää? Olemme kuulolla ja toivotamme kaikki ideat tervetulleiksi!

Kirjaa toiveesi ja mielipiteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme asian esiin tuotekehittelijöidemme kanssa.

Lisää kollageenia! Dr Ana Barragan kertoo uusimmista kauneudenhoitotrendeistä

On luonnollista, että ulkonäkömme muuttuu vanhetessamme. Tämä ei välttämättä ole huono asia, sillä hienot juonteet voivat lisätä charmia, kun taas harakanvarpaat saattavat edustaa nauraen vietettyä elämää.

Swiss Clinic Magazine

Epärealististen odotusten keskellä on usein vaikeaa löytää aikaa itselle.