Swiss Clinic | Swiss Diet 14 paivaa Swiss Clinic | Swiss Diet 14 paivaa

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Diet Fiber Gel 14 päivää ryhmässä  @ Swiss Clinic AB (IBD16001)
Diet Fiber Gel 14 päivää
Tuote:

Diet Fiber Gel 14 päivää

Hinta:
55

Diet Fiber Gel on maailman ensimmäinen painonpudotus geeli ja se on saatavana marjanmakuisena. Kuitugeeli on pakattu järkevästi ylellisiin annospusseihin, jotta se olisi helppo syödä missä tahansa. Diet Fiber Gel luo kylläisyyden tunteen ja auttaa sinua ehkäisemään tarpeetonta napostelua aterioiden välillä. Diet Fiber Gel avulla voit helposti ylläpitää painoasi tai laihduttaa – ilman laihdutuspillereitä tai lääkevalmisteita.

*Tulokset vaihtelevat eri käyttäjien välillä

Diet Fiber Gel 28 päivää löydät täältä.

Lue lisää...
Lkm: 
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

Swiss Diet

Täydellisyyden vuosi

Täydellisyyden vuosi

Swiss Diet on vallankumouksellinen kuitugeeli, joka sisältää Glukomannaani konjakia. Tämä ravintokuitu, joka on peräisin kasvin juuresta, on ainoa luonnonmukainen ainesosa, jonka on tieteellisesti todistettu edesauttavan painonpudotusta. Tämä tuote on monen vuoden kehityksen tulos. Swiss Diet on pakattu kätevästi pieniin annospusseihin, se on vähäkalorinen ja maistuu marjoilta.

Päivittäinen annos Swiss Diet:iä sisältää kolme annospussia. Swiss Diet on saatavilla joko 14 tai 28 päivän pakkauksissa.

Swiss Diet sitoo nestettä, turpoaa vatsassa ja antaa luonnollisen kylläisyyden tunteen. Tuote on täydennys sinulle, joka haluat pudottaa tai ylläpitää painoa, noudattaa esim. 5:2 dieettiä tai haluat pystyä helposti hallitseman nälkää luonnollisella kylläisyyden tunteella.

Parhaan tuloksen saavuttaaksesi tulee Swiss Diet nauttia kolme kertaa päivässä yhdessä vesilasillisen kanssa. Kätevän pakkauksen sekä raikkaan maun vuoksi kuitugeelin voi syödä missä tahansa. Tuote on helppo kuljettaa mukana ja se sietää lämpötilan muutoksia.

Huomio, että jokainen annospussi sisältää vain 14 kaloria eikä toimi ateriankorvikkeena. Swiss Diet auttaa sinua pudottamaan painoa yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa.

Annospussit on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa tai vaikka takin taskussa. Repäiset vain kulman auki ja nielet geelin veden kanssa.

Nauti annospussi vesilasillisen kanssa n. 20 minuuttia ennen jokaista ruokailua.

Pakkaus sisältää

42x Swiss Diet

14x Päivän pakkaus

Swiss Diet

  • Swiss Diet on vallankumouksellinen kuitugeeli, joka sisältää Glukomannaani konjakia.
  • On pakattu kätevästi pieniin annospusseihin, se on vähäkalorinen ja maistuu marjoilta.
  • Tuote on helppo kuljettaa mukana ja se sietää lämpötilan muutoksia.
  • Swiss Diet auttaa sinua pudottamaan painoa yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa.

Ainesosat

Teksturoitu Glukomannaani konjak (1053 mg), mansikkatiiviste, glyseroli, aroniatiiviste, natriumsitraatti, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, ksantaanikumi, vesi

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

Miten ja milloin Diet Fiber Gel tulee syödä?

Diet Fiber Gel tulee syödä kolme kertaa päivässä. Geeliä ei tulisi nauttia tyhjään vatsaan, paitsi 20 minuuttia ennen aamiaista, lounasta ja päivällistä. Niele geeli aina vähintään 3 dl vettä kanssa.

Mitä on glukomannaani konjak ja kuinka se vaikuttaa minun painonpudotukseeni?

Glukomaannaani konjak on vesiliukoista luonnonmukaista ravintokuitua (polysakkaridi), joka on uutettu konjakjuuresta. Kuitugeeli laajenee vatsalaukussa veden kanssa, sillä glukomannaani voi imeä itseensä nestettä jopa 50-100 kertaa oman painonsa verran.

Onko minulla minkäänlaista takuuta sille, että teidän tuotteenne todella toimivat?

Kyllä! Tuotteemme on testattu ja todistettu tehokkaiksi. Me tarjoamme tulostakuun kaikille tuotteillemme ja Diet Fiber Gel salaisuus on sen jatkuva käyttö yhdistettynä säännölliseen liikuntaan. Diet Fiber Gel sisältää glukomannaania, joka täyttää myös terveysväittämän Livsmedelsverket:ssä "edesauttaa painonpudottamista yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa."

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
59 €
Red Eye Relief
9 €
Skin Roller
49 €

Tuoteinfo
Arvostelut