Mitä on mikroneulaus? Ja miksi kaikki puhuvat siitä? Mitä on mikroneulaus? Ja miksi kaikki puhuvat siitä?
Ostoskori

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on ihoa nuorentava hoito, jonka voit suorittaa kotona tai kauneushoitolassa. Skin Roller (tunnetaan myös nimellä dermaroller) neulat tunkeutuvat ihoon, aiheuttaen ihoon hallitun vaurion. Tämä käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion ja stimuloi ihon omaa kollageenin- ja elastiinintuotantoa. Tuloksena on kiinteämpi, kimmoisampi, vahvempi ja nuorekkaampi iho.

Näe kuinka se toimii

Swiss Clinicin Skin Rollerilla on kaksi tärkeää toimintoa

 1. Hoito simuloi vaurion ihoon, jolloin ihon luonnollinen paranemisreaktio käynnistyy.
 2. Mikrokanavat parantavat seerumin imeytymistä 300%:lla.

Skin Roller 3 in 1

 • Skin Roller, sis. kolme vaihdettavaa neulanpäätä
 • 0,2 mm ja 0,5 mm kasvoille
 • 0,5 mm vartalolle

79 €

Face - Microneedling Home Treatment

 • Kasvojenhoito maksimaalisella tuloksella
 • Skin Roller, jossa 0,5 mm neulanpää kasvoille
 • Face Serum

125 €

Body - Microneedling Home Treatment

 • Hoito raskausarville ja selluliitille
 • Skin Roller, jossa 0,5 mm neulanpää vartalolle (leveämpi)
 • Cryogel Body Serum

125 €


Mikroneulaushoidot
askel askeleelta

Puhdista
iho

Rullaa

Levitä seerumi/naamio

Puhdista
roller

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa, voimme auttaa aiempaa laajempaa yleisöä ihohuoliensa kanssa.

Skin Rolleriemme neulat

Erityisesti kehitetty kotikäyttöön. Neulojen optimaalinen sijoittelu takaa seerumin tehokkaan imeytymisen. Valmistettu japanilaisesta hopeapäällysteisestä kirurginteräksestä, joka takaa hoidon turvallisuuden. Suosittelemme, että puhdistat neulat aina ennen hoitoa ja sen jälkeen.

 Ihon eri kerrokset

 

Dermis

Ihosi koostuu enimmäkseen tästä paksusta keskikerroksesta. Se sisältää ihosi kollageeni- ja elastiinisäikeet, jotka antavat ihollesi kestävyyttä, joustavuutta ja muotoa.

Epidermis

Ihon ulkoisin kerros, joka on noin paperin paksuinen, suojaa sinua ulkoisilta tekijöiltä. Epidermis on myös ihosi näkyvä osa.

Ihonalaiskerros

Tämä kerroksessa on ihonalaista rasvaa, hermoja, verisuonia, ihokarvojen juuret sekä tali- ja hikirauhasia.

Mitä se antaa sinulle?

Kirurigisesta teräksestä valmistetut neulat luovat tuhansia mikrokanavia ihoon. Tämä aiheuttaa hallitun vaurion ihoon, joka käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion.

Lisää kollageenin- ja elastiinintuotantoa

Kun ihon kollageenin- ja elastiinintuotanto lisääntyessä, iho vahvistuu, kiinteytyy ja siitä tulee kimmoisampi ja aiempaa nuoremman näköinen.

Lisää seerumin imeytymistehoa 300%

Seerumi imeytyy mikroneulauksesta syntyvien mikrokanavien kautta. Se tehostaa aktiivisten ainesosien vaikutusta syvällä ihossa.


Milloin mikroneulaus ei sovi?

Mikroneulaushoitomme ovat turvallisia käyttää ja sopivat kaikille ihotyypeille, mutta on tilanteita, jolloin mikroneulausta on vältettävä.

Odota mikroneulauksen kanssa, jos sinulla on:

 • Avohaavoja iholla
 • Näkyviä tulehduksia
 • Kärsit ihosairaudesta tai arven liikakasvusta (keloideista)
 • Olet raskaana tai synnyttänyt vasta
 • Altistut voimakkaalle auringonpaisteelle lähiaikoina

Jos pohdit jotakin, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Swiss Clinic Magazine

Microneedling 101: Miten, Miksi, Milloin?

Swiss Clinic Magazine

Tapaa Maria, ja kuule kuinka hän pääsi eroon aknearvista

Swiss Clinic Magazine

Mitä on mikroneulaus?

Mitä on mikroneulaus? Ja miksi kaikki puhuvat siitä?

Mikäli seuraat kauneudenhoitotrendejä tai -uutisia, olet todennäköisesti kuullut mikroneulauksesta, tai dermarollaamisesta. Yksinkertaisuudessaan mikroneulaus on yksi nopein ja helpoin tapa saada hehkuva, tasainen ja nuorekas iho. Alta löydät perusteellisemman katsauksen tähän mullistavaan hoitoon ja siihen, mitä se voi saada aikaan.

Mitä se on?

Mikroneulaus, joka tunnetaan lääketieteellisesti nimellä ‘collagen induction therapy’ on hoito, joka aiheuttaa ihoon hallitun mikrotrauman, joka aktivoi ihon oman paranemisprosessin. Kuulostaako monimutkaiselta? Tiede hoidon taustalla saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta itse hoidon tekeminen on erittäin helppoa, ja tulokset upeita.

Hyöty ikääntymisen merkkejä vastaan

Valitettavasti monet tekijät vaikuttavat ulkomuotomme ikääntymiseen, joko luonnollisesti tai ennenaikaisesti. Mikroneulaus on tehokas apu vähentämään sekä perumaan näitä muutoksia. Näihin kuuluvat ihon koostumus, pigmentoituminen, hienot juonteet, arvet sekä auringosta johtuvat vauriot.

Näitä asioita voit odottaa kotona tehtävältä mikroneulaushoidolta:

Vähennä hienoja juonteita ja ryppyjä

Tämä saattaa olla mikroneulauksen mahtavin ja tärkein etu…

Kuinka tämä on mahdollista? Arvasit oikein, tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Stimuloimalla pieniä verisuonia, jotka kuljettavat verta, happea sekä ravinneaineita suoraan dermikseen, saat aikaan ihmeitä. Tämä ei ole taikuutta, mutta takuulla taianomaista.

Vähentää hyperpigmentaatiota ja antaa tasaisemman ihonsävyn

Periaatteessa kaikenlaiset iho-ongelmat (tulehdukset, finnit, ekseemat) sekä auringon aiheuttamat vauriot voivat johtaa ihonsävyn muutoksiin, jolloin iho saattaa näyttää laikukkaalta, epätasaiselta ja lopulta vanhemmalta. Jotta ymmärtäisimme kuinka mikroneulaus toimii, täytyy meidän tarkastella asiaa hyvin teknisestä näkökulmasta:
tutkijat uskovat, että vaikutus on peräisin vapautuneista matrix metalloproteinaseista, sekä vähentyneestä keratiinosyyttien kasvusta. Toisin sanoen, ei-toivotut pigmenttimuutokset, sekä epätasaisen ihon voi menestyksekkäästi torjua tavallisen mikroneulauksen avulla.

Ihon kuorinta

Aivan kuten mikä tahansa hoito, joka ‘mekaanisesti häiritsee dermistä’ (toisin sanoen, kun ihoa käsitellään hankaamalla), mikroneulaus kuorii ihoa. Kuorinta on tärkeää, sillä poistamalla kuolleet ihosolut, näyttää ihosi raikkaalta ja sileältä. Ja me kaikki haluamme raikkaan ja sileän ihon, eikö niin?

Saa ihonhoitotuotteesi imeytymään paremmin

Hoidon aikana luotujen mikrokanavien ansiosta voiteet ja seerumit voivat imeytyä ihoon tavalla, joka ei yksinkertaisesti olisi mahdollista käsittelemättömälle iholle, itse asiassa 300% paremmin! Ilmeisen edun - että tuotteesi voivat vaikuttaa syvemmällä ihossa lisäksi, sinun ei tarvitse käyttää voiteitasi ja seerumeitasi niin paljoa.

Vähennä arpia

Arpeutuminen johtuu prosessista, joka tunnetaan fibroosina. Tämä on erinomainen asia silloin, kun kyseessä on suuremman haavan paraneminen, koska tämä saa kaiken pysymään yhdessä. Kuitenkin, ihon alta löytyvä ‘liima’ on niin voimakasta, että se voi vetää ihoa alaspäin ja luoda arpia. Ei niin mukavaa... Mikroneulaushoito auttaa rikkomaan fibroosin ihon alla, mikä antaa iholle mahdollisuuden ‘päästää irti’ sekä vapauttaa ihon pinta, ja näin vähentää arven ulkonäköä. Mahtavaa!

Pienennä ihohuokosiasi

Stimuloimalla pienten verisuonten aktiivisuutta, happi ja ravinteet pääsevät suoraan dermikseen, jolloin ihohuokoset lopulta supistuvat. Ironista, eikö? Tekemällä reikiä ihoon, saat jo olemassa olevat reiät pienentymään...

Käsittele aknea ja tukkeutuneita ihohuokosia

Lopulta, mikroneulaus voi auttaa estämään aknen tai tukkeutuneiden ihohuokosten puhkeamista, sillä hoito vähentää talin tuotantoa (tämä tarkoittaa, että ihosta tulee vähemmän rasvainen). Ihon pitäminen kosteana on erityisen tärkeää mikäli haluat estää epäpuhtauksia puhkeamasta.

Mikäli haluat lisää tietoa, ole meihin yhteydessä! Niin kuin olet varmasti huomannut, me rakastamme puhua tästä pienestä mahtavasta paketista.


Miksi mikroneulaus on uraauurtavaa?

Maksimoidaksesi mikroneulauksen hoitotulokset, levitä iholle aktiivisia ainesosia sisältävä seerumi, jonka ominaisuudet vastaavat toivomiasi tuloksia, esimerkiksi anti-ageing. Mikroneulauksesta aiheutuvien mikrokanavien avulla seerumi imeytyy ihoon 300% paremmin.

Mikroneulaus tehoaa myös aknearpiin, ryppyihin, hienoihin juonteisiin, pigmenttiläiskiin, venytysjuoviin ja selluliittiin.

Neljä mikroneulaushoitoamme

Hoitosi
  Skin Renewal Skin Revival Skin Resculpting
Hienoja juonteita silmänympärysiholla X
Ryppyjä X
Ihohuokoset X
Pinnallisia arpia X
Syviä arpia X
Löysä iho X
Pigmentoituminen X
Selluliittia X
Venymisjuovia X
Arpia keholla X
Epäpuhtauksia X

Takaisin ylös