Meistä Meistä
Ostoskori

Meistä

Swiss Clinic tarjoaa korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita ja hoitoja edulliseen hintaan kotikäyttöön. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja todistetusti tehokkaita!


Swiss Clinic kehittää laadukkaita ja tehokkaita kauneudenhoitotuotteita. Sveitsissä suunnitellut ja kehitetyt tuotteemme ovat innovatiivisia, yksinkertaisia käyttää ja todistetusti tehokkaita.

Tuotekehittelyssä on ennen kaikkea otettu huomioon turvallisuus. Säteilevä iho, vahvat kynnet, terveet ja paksut hiukset sekä häikäisevän valkoinen hymy? Swiss Clinic auttaa sinua korostamaan luonnollista kauneuttasi helposti ja turvallisesti.

 

Swiss Clinic on mainittu

  • Lantliv Logotyp
  • Metro Logotyp
  • Plaza Logotyp
  • Hälsa och fitness Logotyp

Enhancing beauty

Swiss Clinicillä uskomme sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen. Sekä naiset että miehet ovat ehostaneet itseään vuosituhansien ajan. Swiss Clinic kehittää tuotteita, joiden avulla voi korostaa luonnollista kauneuttasi.

Jokainen tietää parhaiten itse, mitä kauneus merkitsee. Swiss Clinicille todellista kauneutta on se, kun tuotteemme kohentavat asiakkaidemme itsetuntoa tai parantavat elämänlaatua.

Kauneutta ulkoapäin

Valkoiset hampaat, pitkät silmäripset, täyteläiset kulmakarvat? Swiss Clinicin ulkoisen kauneuden -tuotelinjan avulla voit näyttää terveemmältä ja nuoremmalta luonnollisella tavalla. Tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka kliinisten tutkimusten mukaan vaikuttavat kauneuteesi säännöllisesti käytettynä.

Swiss Clinic takaa, että tuotteitamme säännöllisesti käyttämällä saavutat kirkkaan valkoisen hymyn, kauniit ja pitkät ripset ja täyteläiset kulmakarvat - säteilevän luonnollisen ulkomuodon, täysin ilman meikkiä!

Hemmottele itseäsi ja korosta luonnollista kauneuttasi jo tänään.

Tuotteet
Trygg E-handel Swiss Quality

Kauneutta sisältäpäin

Kiiltävät ja terveet hiukset? Vahvemmat kynnet? Sileä ja kaunis iho? Swiss Clinicin todistetusti tehokas vallankumouksellinen ravintolisä on kehitelty korostamaan luonnollista kauneuttasi sisältä käsin.

Nämä ravintoaineet ovat tarkoin valittuja ja annosteltuja sinun maksimaalisen kauneutesi hyväksi. Salaisuus hehkuvaan ihoon, vahvoihin kynsiin ja kauniin kiiltäviin hiuksiin tulee sisältäpäin!

Tuotteet

Swiss Quality

Swiss Clinicin kaikkia tuotteita koskettava takuu tuotteiden tehokkuudesta takaa 100 % tyytyväiset asiakkaat. Tavoittelemme korkeinta laatua kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme vain korkealaatuisia ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka on kehitysvaiheessa testattu kliinisin testein.

Varmistamme tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden, jotta asiakkaamme saavuttavat lupaamamme tulokset.

Tuotteet

Swiss Clinic Päämaja

Swiss Clinic AB

Bulevardi 21, 00101 Helsinki, Suomi

556776-5622

E-mail: info@swissclinic.fi