Anti age serum - paras voide ryppyjä vastaan | SWISS CLINIC Anti age serum - paras voide ryppyjä vastaan | SWISS CLINIC

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Rejuvenating Serum ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBAA13010)
Rejuvenating Serum
Tuote:

Rejuvenating Serum

Hinta:
59

Rejuvenatig serum on viimeisin uutuus Swiss Cliniciltä. Anti-age seerumi, joka edistää ihon nuorentumista, lisää kollageenin tuotantoa, kosteuttaa sekä samanaikaisesti nopeuttaa ihon luonnollista paranemisprosessia. Tämä on tuote ehdottomasti sinulle, joka haluat lisätä ihon kimmoisuutta ja elinvoimaisuutta.

Lue lisää...
Lkm: 
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

Rejuvenating Serum

Haasta aika

Haasta aika

Rejuvenating serum rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon sekä edistää ihon nuorentumista. Se kiihdyttää ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Kollageeni on proteiini sidekudoksissa, ja se muun muassa auttaa silottamaan ryppyjä.

Tutkimukset osoittavat, että betaglukaani voi stimuloida immuunijärjestelmän soluja ja siten lisätä järjestelmän aktiivisuutta ja tehoa taudinaiheuttajien kehoon kohdistamia hyökkäyksiä vastaan.

Lisäksi tutkimukset osoittavat, että Rejuvenating Serum edistää pienten ihohaavojen ja palovammojen nopeaa ja tehokasta paranemista, tasoittaa kuivaa ja halkeillutta ihoa ja ehkäisee ihottumaa.

Kehitelty viimeistelemään Swiss Clinicin Skin Roller mikroneulaushoito.


Rejuvenating serum on dermatologisesti testattu ja hajustamaton.

Kehitelty ja valmistettu Sveitsissä.

Levitä ohut kerros puhtaalle kuivalle iholle ja anna seerumin imeytyä ihoon. Älä pese seerumia pois. Pullossa on erikoissuunniteltu tyhjiöpumppu joka estää geelin saastumisen.

Pakkaus sisältää

Rejuvenating Serum

Rejuvenating Serum

  • Kehitelty viimeistelemään Swiss Clinicin Skin Roller mikroneulaushoito.
  • Rejuvenating serum on dermatologisesti testattu ja hajustamaton.
  • Kehitelty ja valmistettu Sveitsissä.
  • Stimuloi kehon makrofageja (kehon immuunipuolustuksen valkoisia verisoluja) ja siten uuden ihon syntyä.

Ainesosat

Tämä tuote sisältää 30 ml.

Aqua (water), Glycerin, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Salicylic Acid, Potassium Sorbate, Caramel, Tocopheryl Acetate

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

Mitä on Rejuvenating Serum?

Rejuvenating Serum on rauhoittava ja kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ja edistää ihon uusiutumista. Sen vaikuttava aine, betaglukaani, stimuloi ihon luonnollista kollageenintuotantoa. Kollageeni on sidekudoksen proteiini, joka muun muassa auttaa tasoittamaan ryppyjä.
Seerumi toimii hyvin kuivalle iholle, mutta se voi aiheuttaa kiristävän tunteen, joka usein koetaan kuivuutena. Voit hyvin yhdistää Rejuvenating Serumin päivittäisten päivä- ja yövoiteidesi kanssa.
Minimaalisesta lisäainemäärästä johtuen mikronisoidun beetaglukaanin osuus on korkea ja näin tarvitset tuotetta vain pienen määrän. Näin ollen tuote myös kestää pidempään.

Pullossa on erikoissuunniteltu tyhjiöpumppu. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee pumpata ulos kaikki ilma (voi vaatia jopa 20 pumppausta) ja kun kaikki ilma on tullut ulos, tulee geeli ulos pullosta.

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Sanitizing Spray
12 €
Skin Renewal
99 €
Whitening System
49 €
59 €

Tuoteinfo
Arvostelut