Hand Dry Mask | Iho | Hand Dry Mask | Iho |

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Hand Dry Mask ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBHD17001)
Hand Dry Mask
Tuote:

Hand Dry Mask

Hinta:
24

Hand Dry Mask, Suomen ensimmäinen kuiva käsinaamio, jota voi käyttää kolme kertaa. Naamio hyödyntää patentoitua vedetöntä teknologiaa, joka sisältää jopa 87% aktiivisia ainesosia, sekä vaikuttaa kokonaiset kahdeksan tuntia hoidon jälkeen.

Käytä 15 minuuttia päivässä lisätäksesi ihon kimmoisuutta, kosteutta, uudistaaksesi ihoa sekä saavuttaaksesi tasaisempi ihonväri. Naamioita voi myös käyttää, mikäli tiedossa on erityinen tilaisuus ja haluat saada ihollesi kauniin hehkun.

Vain 15 minuutin vaikutusaika eikä käsiä tarvitse huuhdella jälkikäteen. Yhtä Hand Dry Maskia voi käyttää kolme kertaa.

Hand Dry Mask Treatment 69€

Lue lisää...
Lkm: 
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

Hand Dry Mask

Mikä tekee Hand Dry Mask kasvonaamiosta niin mahtavan?

  • Kuulas ja hehkuva iho vain 15 minuutissa
  • Sisältää jopa 87% aktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihoon
  • Käsiä ei tule huuhdella Hand Dry Maskin käytön jälkeen. Näin aktiiviset ainesosat pääsevät vaikuttamaan iholla jopa kahdeksan tuntia
  • Yhtä Hand Dry Maskia voi käyttää kolme kertaa
  • Naamio asettuu tiiviisti kämmenselälle, mahdollistaen muiden kauneusrutiiniesi jatkamisen naamion vaikuttaessa

Sanotaan, että kädet ovat ensimmäinen kehon osa, josta näkee ikääntymisen merkkejä. Hand Dry Mask on kuivanaamio, joka on helppo asettaa kädelle, sekä ottaa pois, täysin ilman tahrimista. Hoito on yksinkertainen, nopea ja ylellisen miellyttävä. Perinteiset naamiot vaativat ihon huuhtelun hoidon jälkeen, jolla on ihoa kuivattava vaikutus. Hand Dry Maskin käytön jälkeen ihoa ei tule huuhdella vedellä, jolloin iho säilyy kosteutettuna ja tasaisena, kuin pohjustusvoiteen jäljiltä, jokaisen hoidon jälkeen. Tämä tekee naamiosta oivallisen lisän sekä aamu- että iltarutiineihisi. Näkyviä tuloksia jo 15 minuutin käytön jälkeen, sekä vaikutus, joka kestää kokonaiset kahdeksan tuntia. Naamio on Suomen ensimmäinen kuiva käsinaamio.

Näin Hand Dry Mask toimii

Dry Mask-teknologia käsittää innovatiivisen metodin levittää aktiivisia ainesosia iholle, jota kutsutaan nimellä Wearable Skincare Technology (WST), jossa ainesosat on uutettu tekstiilin sisään. Biomimeettisten lipidikomponenttien ansiosta WST asettuu iholle luontevasti. Naamio aktivoituu ihokontaktista, jolloin aktiiviset ainesosat vapautuvat ja tunkeutuvat ihon eri kerroksiin. Dry Mask sopii kaikille ihotyypeille, joten se on tehokas apu niin normaalille, herkälle kuin kuivallekin iholle.

Yksi hoitokerta kestää 15 minuuttia. Saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen, suosittelemme käyttämään naamiota yhdeksänä päivänä peräkkäin. (Hand Dry Mask Treatment)
Hand Dry Mask on myös oiva apu silloin, kun haluat saada ihoon nopeasti kuulautta ja hehkua.

Puhdista ja kuivaa iho ennen hoidon aloittamista.

Aseta käsinaamion aktiivinen, vaaleanroosa puoli kämmenselkää vasten. Aloita pujottamalla yksi silmukka peukalon ympärille ja vedä naamio kämmenselän yli, jolloin pyöreäreunainen puoli asettuu rystysten päälle. Pujota tämän jälkeen toinenkin silmukka peukalon ympärille. Korjaa naamion asentoa kädelläsi, parhaan istuvuuden aikaansaamiseksi. Naamion tulee tuntua mukavalta ja olla tiukasti asettunut kämmenselälle.

Hiero naamion pintaa huolellisesti kauttaaltaan, vapauttaaksesi naamion sisältämät aktiiviset ainesosat. Toista tämä kolme tai neljä kertaa.

Rentoudu ja anna naamion vaikuttaa noin 15 minuuttia.

Riisu naamio varovasti. Älä huuhtele ihoa.

Taittele naamio aktiivinen puoli sisäänpäin, aseta naamio takaisin pakkaukseen ja sulje se huolellisesti.

Hand Dry Mask-naamiota voi käyttää kolme kertaa. Säilytä naamio huoneenlämmössä ja suojaa suoralta auringonvalolta sekä lämmöltä.

Pakkaus sisältää

1kpl Hand Dry Mask (yksi naamio vasemmalle kädelle ja yksi oikealle kädelle)

Aktiivisia ainesosia ja luonnollisia öljyjä

Aktiiviset ainesosat Brestine, TEGO Pep4-Even, Gratuline, Volumform ja Canadian Willowherb sisältävät runsaasti ihoa hoitavia ja uudistavia ominaisuuksia:

  • Tasoittaa ihoa
  • Antaa iholle kauniin hehkun
  • Tasoittaa ihonväriä
  • Parantaa ihon elastisuutta
  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Näkyviä tuloksia 15 minuutin päivittäisellä käytöllä

Vallankumouksellisen aktiivisten ainesosien vapautumisjärjestelmän ansiosta, vaikutusaika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisellä kasvonaamiolla. Hand Dry Mask on kehitetty erityisesti ikääntymisestä johtuvien iho-ongelmien tavoitteelliseen hoitoon. Naamion aktiiviset ainesosat sisältävät miljoonittain vektoreita, jotka aktivoituna vapautuvat iholle, ja joilla on tehokas nuorentava ja hoitava vaikutus.

Ainesosat

Stearic acid, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Hydrogenated soybean oil, Sorbitan oleate, Olea europaea (Olive) fruit oil, Cetyl alcohol, Glycerin, Cetyl ricinoleate, Tocopheryl acetate, Camellia oleifera seed oil, Glyceryl stearate, Hydrogenated vegetable oil, Myristyl alcohol, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Persea gratissima (Avocado) oil, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Palmitoyl isoleucine, Epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, Spilanthes acmella flower extract, Plankton extract, Tocopherol

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Tuoteinfo
Arvostelut