Swiss Clinic | Swiss Lashes 6 ml Swiss Clinic | Swiss Lashes 6 ml

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Eyelash Enhancer Serum (6 ml) ryhmässä Hiukset @ Swiss Clinic AB (OBEL15001)
Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
Tuote:

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)

Hinta:
59

Seerumi, jonka avulla saat pidemmät silmäripset luonnollisesti. Uusi, entistä nopeampia tuloksia antava koostumus. Kaksi palkittua vaikuttavaa ainetta.

Lue lisää...
Lkm: 
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

EyeLash Enhancer Serum

EyeLash Enhancer Serum

EyeLash Enhancer Serum

Pitkät silmäripset ovat kauniit, mutta kaikki naiset eivät ole saaneet pitkiä, paksuja ja terveitä silmäripsiä syntymälahjanaan. Ripsienpidennysten, maskaroiden ja ripsientaivuttimien suosio on viime vuosina kasvanut, mutta niiden antama hyöty on tilapäistä.

EyeLash Enhancer Serum, yksi Ruotsin myydyimmistä ripsiseerumeista, on nyt saanut täysin uuden koostumuksen, joka sisältää kaksi mullistavaa vaikuttavaa ainetta. EyeLash Enhancer Serum 6 ml antaa sinulle pitkät, kauniit ripset vain 3–6 viikossa.

Sveitsissä kehitetty mullistava aine, Redensyl™, palkittiin tieteellisestä innovaatiostaan In-Cosmetics Awards 2014 -gaalassa. Aineessa hyödynnetään vihreää kemiaa ja kantasoluja siten, että karvankasvu kiihtyy ja karvanlähtö vähenee.

Ainesosassa käytetään vihreää kemiaa ja keskitytään kantasoluihin lisäten karvankasvua ja vähentäen karvojen lähtöä. Biosaccharidesin™ on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien säilymistä kasvuvaiheessa 32 %.

Levitä seerumia varovasti ripsien tyveen aivan kuten levittäisit silmänrajauskynää.

Vaikutus on tehokkain, kun käytät seerumia aamuin illoin. Anna seerumin kuivua ennen muun kosmetiikan käyttöä.

Saavutettuasi halutut tulokset suosittelemme, että jatkat EyeLash Enhancer Serum -seerumin käyttöä 2–3 kertaa viikossa säilyttääksesi pidempien ja paksumpien ripsiesi ulkonäön ja vahvuuden.

Pakkaus sisältää

EyeLash Enhancer Serum (6ml)

EyeLash Enhancer Serum

EyeLash Enhancer Serum sisältää kahta palkittua vaikuttavaa ainetta.

REDENSYL™

EyeLash Enhancer Serum -seerumin sisältämä mullistava aine, Redensyl™, voitti tieteellisestä innovaatiostaan In-Cosmetics Awards 2014 -gaalan Best Personal Care Ingredient - palkinnon. Aineessa hyödynnetään vihreää kemiaa ja kantasoluja siten, että karvankasvu kiihtyy ja karvanlähtö vähenee.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ on erittäin puhdasta glykogeeniä tiivistetyssä muodossa. Glykogeeni on ihosolujen välttämätön energianlähde, josta karvatuppi saa energiaa kasvuvaiheessa. Biosaccharidesin™ on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien selviytymistä kasvuvaiheessa 32 prosenttia. EyeLash Enhancer Serum on ensimmäinen ihokarvoille tarkoitettu kosmetiikkatuote, jonka vaikuttavat aineet perustuvat generatiiviseen lääketutkimukseen ja antavat parempia tuloksia kuin kirurgisesti suoritettavat ihokarvojen siirrot.

EyeLash Enhancer Serum 6 ml riittää normaalikäytössä noin 3 kuukaudeksi.

AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

Voinko käyttää seerumia, jos imetän tai olen raskaana?

Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia ja on näin ollen täysin vaaraton. Suosittelemme kuitenkin, että olet yhteydessä lääkäriisi ennen Seerumin käyttöönottoa.

Onko Brow Enhancer Serumissa ja Eyelash Enhancer Serumissa sama sisältö?

Kyllä, tuotteiden sisältämä vaikuttava aine on sama. Erona on, että Brow Enhancer Serumin mukana tuleva ripsiväriharjaa muistuttava pensseli soveltuu paremmin kulmakarvoille, kun taas Eye Lash Enhancer Serumin pensseli on pienempi ja ohuempi, ja soveltuu näin ollen paremmin ripsille.

Voinko käyttää ripsiväriä seerumin levityksen jälkeen?

Kyllä, seerumia voi käyttää ripsivärin alla. Odota kuitenkin, että seerumi on kuivanut kokonaan, ennen ripsivärin levitystä. 

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

En olisi ikinä uskonut että hennoista, pidenennysten vahingoittamista ripsistäni tulisi luonnostaan näin tuuheat ja pitkät! Olen täysin koukussa seerumiin: todella helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja ennen kaikkea se TOIMII!

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

En olisi ikinä uskonut että hennoista, pidenennysten vahingoittamista ripsistäni tulisi luonnostaan näin tuuheat ja pitkät! Olen täysin koukussa seerumiin: todella helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja ennen kaikkea se TOIMII!

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Beauty Kit - Eyes
89 €
Arvo 118€
Skin Renewal
99 €
Whitening System
49 €
59 €

Tuoteinfo
Arvostelut