Swiss Clinic | Swiss Brows 4 ml Swiss Clinic | Swiss Brows 4 ml

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Brow Enhancer Serum (4 ml) ryhmässä Hiukset @ Swiss Clinic AB (OBEB15002)
Brow Enhancer Serum (4 ml)
Tuote:

Brow Enhancer Serum (4 ml)

Hinta:
39

Brow Enhancer Serum tekee kulmakarvoista tiheämmät täyteläisemmät ja terveemmät täysin luonnollisesti vain muutamassa viikossa. Helppokäyttöisellä harjalla kulmakarvoihin levitetään aktiivista Redensyl™-ainesosaa. Tämä palkittu yhdiste kohdistuu kantasoluihin ja lisää karvojen kasvua ja vähentää niiden lähtöä.

Lue lisää...
Lkm: 
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

Brow Enhancer Serum

VAHVISTA KULMAKARVOJASI

VAHVISTA KULMAKARVOJASI

Erittäin suosittu ja bloggareiden ylistämä Brow Enhancer Serum on kehitetty ja suunniteltu ravitsemaan kulmakarvoja parhaalla mahdollisella tavalla, jotta niistä tulee täyteläisemmät vahvemmat ja ne kasvavat kauemmin.

Paksuista ja täyteläisistä kulmakarvoista on tullut entistä suositumpia sen jälkeen kun huippumalli Cara Delevingne lanseerasi ”Power–Brow”–trendin.

Brow Enhancer Serum sisältää 2 aktiivista ainesosaa: Redensyl™ Brow Enhancer Serumin mullistava ainesosa Redensyl™ voitti In–Cosmetics Awards 2014 –palkinnon tieteellisen innovaationsa ansiosta.

Ainesosassa käytetään vihreää kemiaa ja keskitytään kantasoluihin lisäten karvankasvua ja vähentäen karvojen lähtöä. Biosaccharidesin™ on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien säilymistä kasvuvaiheessa 32 %.

Levitä Brow Enhancer Serum – kulmakarvaseerumia kulmakarvoihin päivittäin 1–2 kertaa pakkauksen mukana tulevan sudin avulla. Anna seerumin kuivua kunnolla ennen kuin meikkaat kulmat.

Vaikutus on tehokkain, kun käytät Brow enhancer Serumia aamuin illoin.

Kun olet saavuttanut haluamasi tuloksen vähennä käyttökertoja muutamaan päivään viikossa ylläpitääksesi kulmakarvojen kuntoa ja antaaksesi niille niiden tarvitseman ravinnon.

Pakkaus sisältää

Brow Enhancer Serum (4ml)

Brow Enhancer Serum

  • On kehitetty ja suunniteltu ravitsemaan kulmakarvoja parhaalla mahdollisella tavalla, jotta niistä tulee täyteläisemmät vahvemmat ja ne kasvavat kauemmin.
  • Brow Enhancer Serum lisää kasvua kulmakarvojen karvatupissa 75 % vain 7 päivän käytön jälkeen.
  • Brow Enhancer Serum 4ml –seerumi riittää noin 3 kuukauden käyttöön.

Ainesosat

Brow enhancer Serum sisältää kahta palkittua ainesosaa.

REDENSYL™

Brow Enhancer Serum -seerumin sisältämä mullistava aine, Redensyl™, voitti tieteellisestä innovaatiostaan In-Cosmetics Awards 2014 -gaalan Best Personal Care Ingredient - palkinnon. Aineessa hyödynnetään vihreää kemiaa ja kantasoluja siten, että karvankasvu kiihtyy ja karvanlähtö vähenee.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ on erittäin puhdas glykogeenitiiviste. Se on tärkeä energialähde eläville ihosoluille ja täyttää karvatupen energiatarpeen kasvuvaiheessa. Biosaccharidesin™ on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien säilymistä kasvuvaiheessa 32 %.

INCI: AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

Voinko käyttää seerumia, jos imetän tai olen raskaana?

Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia ja on näin ollen täysin vaaraton. Suosittelemme kuitenkin, että olet yhteydessä lääkäriisi ennen Seerumin käyttöönottoa.

Onko Brow Enhancer Serumissa ja Eyelash Enhancer Serumissa sama sisältö?

Kyllä, tuotteiden sisältämä vaikuttava aine on sama. Erona on, että Brow Enhancer Serumin mukana tuleva ripsiväriharjaa muistuttava pensseli soveltuu paremmin kulmakarvoille, kun taas Eye Lash Enhancer Serumin pensseli on pienempi ja ohuempi, ja soveltuu näin ollen paremmin ripsille.

Voinko käyttää ripsiväriä seerumin levityksen jälkeen?

Kyllä, seerumia voi käyttää ripsivärin alla. Odota kuitenkin, että seerumi on kuivanut kokonaan, ennen ripsivärin levitystä. 

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Beauty Kit - Eyes
89 €
Arvo 118€
Beauty Kit - Face
99 €
Arvo 118€
Brow Enhancer Serum (6 ml)
59 €

Tuoteinfo
Arvostelut