Ripset ja kulmakarvat - Eye Innovation Kit | SWISS CLINIC Ripset ja kulmakarvat - Eye Innovation Kit | SWISS CLINIC

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Beauty Kit - Eyes ryhmässä Hiukset @ Swiss Clinic AB (OBEIK12001-SET)
Beauty Kit - Eyes
Tuote:

Beauty Kit - Eyes

Hinta:
89

Beauty Kit – Eyes koostuu kahdesta myyntihitistämme, EyeLash Enhancer Serum (6 ml) ja Brow Enhancer Serum (6 ml), jotka tarjoamme nyt rajoitetun ajan alennettuun hintaan!

Lue lisää...
space
Lkm:

Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Tuoteinfo
Beauty Kit - Eyes

Täydellinen yhdistelmä

Täydellinen yhdistelmä

Beauty Kit – Eyes sisältää kaksi myyntihittiämme, EyeLash Enhancer Serum (6ml) ja Brow Enhancer Serum (6ml) yhteishintaan 149€!

Saat ripsistä säännöllisellä käytöllä (aamuin ja illoin) paksummat, kaarevammat ja säihkyvämmät. Kulmakarvoista saat muodokkaammat ja tuuheammat jo muutamassa viikossa.

Sveitsissä kehitetty mullistava aine, Redensyl™, palkittiin tieteellisestä innovaatiostaan In-Cosmetics Awards 2014 -gaalassa. Aineessa hyödynnetään vihreää kemiaa ja kantasoluja siten, että karvankasvu kiihtyy ja karvanlähtö vähenee.

Kymmenen päivän käytössä Redensyl on tehnyt silmäripsistä 214 prosenttia käsittelemättömiä ripsiä pidemmät. Toisen vaikuttavan aineen, Biosaccharidesin™, on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien selviytymistä kasvuvaiheessa kokonaista 32 prosenttia.

EyeLash Enhancer Serum

EyeLash Enhancer Serum stimuloi silmäripsien kasvua ainutlaatuisten kliinisesti todistettujen ainesosien avulla. Kaavan ytimestä löytyy palkittu Redensyl ™

Denna innovativa hårväxtstimulator kombineras med marint glykogen som stimulerar och stärker hårväxtens effekt i tillväxtfasen.

Brow Enhancer Serum

Brow Enhancer Serum tekee kulmakarvoista tiheämmät täyteläisemmät ja terveemmät täysin luonnollisesti vain muutamassa viikossa.

Helppokäyttöisellä harjalla kulmakarvoihin levitetään aktiivista Redensyl™-ainesosaa. Tämä palkittu yhdiste kohdistuu kantasoluihin ja lisää karvojen kasvua ja vähentää niiden lähtöä.

Brow Enhancer Serum

Levitä Brow Enhancer Serum – kulmakarvaseerumia kulmakarvoihin päivittäin 1–2 kertaa pakkauksen mukana tulevan sudin avulla. Anna seerumin kuivua kunnolla ennen kuin meikkaat kulmat.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Brow Enhancer seerumia aamuin illoin, kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen

EyeLash Enhancer Serum

Levitä seerumia varovasti ripsien tyveen aivan kuten levittäisit silmänrajauskynää.

Vaikutus on tehokkain, kun käytät seerumia aamuin illoin. Anna seerumin kuivua ennen muun kosmetiikan käyttöä.

Pakkaus sisältää

Brow Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Brow Enhancer Serum

  • Kehitetty ja suunniteltu ravitsemaan kulmakarvoja parhaalla mahdollisella tavalla, jotta niistä tulee täyteläisemmät vahvemmat ja ne kasvavat kauemmin.
  • Uusi koostumus ja kaksi vaikuttavaa ainesosaa lisäävät kasvua kulmakarvojen karvatupissa 75 % vain 7 päivän käytön jälkeen.
  • Brow Enhancer Serum 6ml –seerumi riittää noin 3 kuukauden käyttöön.

Eyelash Enhancer Serum

  • Pitkät ripset vain 3–6 viikossa.
  • Sisältää Sveitsissä kehitettyä mullistavaa ainetta, Redensyl™
  • Kymmenen päivän käytössä Redensyl on tehnyt silmäripsistä 214 prosenttia käsittelemättömiä ripsiä pidemmät.
  • Eyelash Enhancer Serum 6 ml riittää normaalikäytössä noin 3 kuukaudeksi.

Ainesosat

Brow Enhancer Serum sisältää 2 aktiivista ainesosaa

REDENSYL™

Redensyl™ Brow Enhancer Serumin mullistava ainesosa Redensyl™ voitti In–Cosmetics Awards 2014 –palkinnon tieteellisen innovaationsa ansiosta. Ainesosassa käytetään vihreää kemiaa ja keskitytään kantasoluihin lisäten karvankasvua ja vähentäen karvojen lähtöä.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ on erittäin puhdas glykogeenitiiviste. Se on tärkeä energialähde eläville ihosoluille ja täyttää karvatupen energiatarpeen kasvuvaiheessa. Biosaccharidesin™ on tutkimuksissa osoitettu lisäävän karvatuppien säilymistä kasvuvaiheessa 32 %.

INCI: AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

Voinko käyttää seerumia, jos imetän tai olen raskaana?

Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia ja on näin ollen täysin vaaraton. Suosittelemme kuitenkin, että olet yhteydessä lääkäriisi ennen Seerumin käyttöönottoa.

Onko Brow Enhancer Serumissa ja Eyelash Enhancer Serumissa sama sisältö?

Kyllä, tuotteiden sisältämä vaikuttava aine on sama. Erona on, että Brow Enhancer Serumin mukana tuleva ripsiväriharjaa muistuttava pensseli soveltuu paremmin kulmakarvoille, kun taas Eye Lash Enhancer Serumin pensseli on pienempi ja ohuempi, ja soveltuu näin ollen paremmin ripsille.

Voinko käyttää ripsiväriä seerumin levityksen jälkeen?

Kyllä, seerumia voi käyttää ripsivärin alla. Odota kuitenkin, että seerumi on kuivanut kokonaan, ennen ripsivärin levitystä. 

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

En olisi ikinä uskonut että hennoista, pidenennysten vahingoittamista ripsistäni tulisi luonnostaan näin tuuheat ja pitkät! Olen täysin koukussa seerumiin: todella helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja ennen kaikkea se TOIMII!

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

Jenni Ukkonen, Bloggaaja, Lontoo

En olisi ikinä uskonut että hennoista, pidenennysten vahingoittamista ripsistäni tulisi luonnostaan näin tuuheat ja pitkät! Olen täysin koukussa seerumiin: todella helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja ennen kaikkea se TOIMII!

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Beauty Kit - Face
99 €
Arvo 118€
Red Eye Relief
9 €
Skin Renewal
99 €

Tuoteinfo
Arvostelut