Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen

Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen

Olemme tänään lanseeranneet uuden graafisen ilmeen. Tämän päivityksen myötä haluamme vahvistaa ainutlaatuista asemaamme korkealaatuisena tuotemerkkinä kotona tehtävien hoitojen saralla.

Tästä päivästä lähtien uusi graafinen ilmeemme näkyy myös kaikessa viestinnässä, kotisivuilla sekä pakkauksissa. Uusi ilme pyrkii kuvastamaan paremmin Swiss Clinicin arvoja ja se on mukautettu digitaalisiin kanaviin, uusiin markkinoihin, innovaatioon sekä tuotekehitykseen.

Uudessa, modernissa ja ajattomassa logotyypissä yhdistyvät vahvat värit ja ainutlaatuinen fontti, joka saa meidät erottautumaan niin digitaalisessa ympäristössä kuin jälleenmyyjiemme hyllyillä.

Uudessa identiteetissä yhdistyvät ikoninen symboli sekä uusi logotyyppi. Klassisia värejä, hopeaa ja valkoista täydentää tummanpunainen Deep Scarlett. Nämä elementit yhdessä edustavat tasapainoa kliinisten innovaatioiden sekä modernin kauneudenhoidon välillä.

Tulette lähikuukausien aikana näkemään erilaisia logotyyppejä sekä pakkauksia, sillä uudistamme ilmettämme vähitellen. Joka tapauksessa, olemme edelleen sama Swiss Clinic, mutta vain säihkyvämpi sekä lumoavampi - juuri niinkuin sinä!