Nuorekkaat, sädehtivät ja raamikkaat kulmakarvat – niistä monet naiset unelmoivat. Brow Enhancer Serum -kulmakarvaseerumin avulla kulmakarvoistasi tulee täyteläisemmät ja terveemmät vain muutamassa viikossa! Brow Enhancer Serum sopii sekä naisille että miehille, jotka kärsivät hauraista tai iän myötä harventuneista kulmakarvoista.

Brow Enhancer Serum -KULMAKARVASEERUMI

Ainutlaatuisen proteiineista ja vitamiineista koostuvan koostumuksensa ansiosta Brow Enhancer Serum hoitaa ja stimuloi kulmakarvojasi, jotta niistä tulisi täyteläiset ja raamikkaat luonnollisella tavalla ja täysin ilman meikkiä. Brow Enhancer Serum vahvistaa ja kosteuttaa kulmakarvoja sekä stimuloi hauraiden ja ohuiden kulmakarvojen kasvua.

Brow Enhancer Serum on nopeasti vaikuttava kulmakarvaseerumi, joka on koostumukseltaan läpinäkyvää ja sisältää vain luonnollisia ainesosia (vapaa prostagladiineista).

Lue lisää

Brow Enhancer Serum -kulmakarvaseerumin avulla saat luonnolliset, nuorekkaat ja täyteläiset kulmakarvat helposti ja nopeasti. Seerumin avulla ravitset kulmiasi tehden niistä terveemmät ja kauniimmat. Brow Enhancer Serum -seerumin avulla hauraat kulmakarvat vahvistuvat vain muutamassa viikossa ja saavat aivan uutta eloa.

Ravintoaineet, kuten vitamiinit ja proteiinit, ovat tärkeitä kulmakarvojen hyvinvoinnin kannalta. Tutkimukset osoittavat, että kolmella neljästä henkilöstä on aliravitut kulmakarvat. Brow Enhancer Serum auttaa stimuloimaan kulmakarvojesi kasvua ja antaa niille elinvoimaisen ulkomuodon. Seerumi on kliinisesti testattu, ja se on tutkimusten mukaan paitsi turvallinen myös tehokas.

Ohjeiden mukaisesti käyttämällä Brow Enhancer Serum -kulmakarvaseerumi riittää noin 60 päivän käyttöön.

  • - Ohuille tai liiaksi nypityille kulmakarvoille
  • - Kulmakarvoille, jotka kaipaavat elinvoimaa
  • - Ravitsemaan ja vahvistamaan kulmakarvoja ravintorikkaan koostumuksensa avulla tehden niistä terveet ja vahvat
  • - Ylläpitämään kulmakarvojen ravintotasapainoa

SwissClinic.fi käyttää evästeitä. Jos jatkat eteenpäin sivulla hyväksyt evästeiden käytön.

Ymmärrän Lue lisää...
Sinun täytyy valita rollerisi koko! Väärä muoto (DDMMÅÅSNNNK) Väärä muoto, yritä uudelleen Väärä tunniste, yritä uudelleen Sinun täytyy antaa nimi Sinun täytyy antaa sähköpostiosoite Sinun täytyy kirjoittaa kommentti Väärä koodi, yritä uudelleen Odottamaton vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun Tilapäisesti loppu
Tallenna Anonyymi Ajankohtaista juuri nyt Hyväksy ostoehdot! Muokkaa Lahjakortti Tilaukseni Lisää Maksettavaa: Toimituskulut: Alennuksesi: Ilman ALV 6 Poista 5 Tilaukset
Live Chat