Skin Renewal ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBSK13013-SET)
Skin Renewal
Skin Renewal
Skin Renewal
space
Neulan pituus:

space
Lkm:

Arvosana Skin Renewal ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB
Myyntihitti
Arvosana Skin Renewal ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB

Skin Renewal

Ihonhoitokäsittely koostuu kahdesta tuotteesta, jotka yhdessä kiihdyttävät kollageenintuotantoa. Hienot juonteet, rypyt ja arvet häivenevät, iho silenee ja pehmenee, sen elastisuus paranee ja suuret ihohuokoset kutistuvat.

99
Varastotilanne:
Toimitustilanne: Ilmaiset toimituskulut
Lyhennys alkaen 9 €/kk

Ostoehdot

Asiakkaamme ovat kertoneet mielipiteensä tuotteesta!

Lue lisää...

Skin Roller -ihorullaa voi käyttää useimpien iho-ongelmien hoitoon. Se vaikuttaa ihoon nuorentavasti muun muassa lisäämällä kollageenintuotantoa ja parantamalla verenkiertoa. Ihorulla on loistava väline ihon ikääntymistä ehkäisevään hoitoon, mustapäiden poistamiseen ja ihon tekemiseen kimmoisaksi ja heleäksi.

Skin Rollerissa on 540 kirurginteräksestä valmistettua pientä mikroneulaa. Muutaman minuutin käytössä ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden käyttöön yhdistettynä tuloksena on ihon nopea kivuton ja luonnollinen paranemisprosessi. Skin Roller -käsittelyn jälkeen ihoon imeytyy mikrokanavien ansiosta jopa 300 prosenttia enemmän seerumia tai geeliä.

Kuljettaessasi rullaa iholla eri suuntiin se stimuloi uuden sidekudoksen ja uusien ihosolujen syntymistä, mikä puolestaan silottaa epätasaisuuksia ja tekee ihosta entistä terveemmän.

Skin Roller on täydellinen apuväline ihon hoitamiseen ja uudistamiseen itse.

Rejuvenating Serum on rauhoittava ja kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ja edistää ihon nuorentumista. Sen vaikuttava aine, betaglukaani, stimuloi ihon luonnollista kollageenintuotantoa. Kollageeni on sidekudoksen proteiini, joka muun muassa auttaa loiventamaan ryppyjä.

Tutkimukset osoittavat, että betaglukaani voi stimuloida immuunijärjestelmän soluja ja siten lisätä järjestelmän aktiivisuutta ja tehoa taudinaiheuttajien kehoon kohdistamia hyökkäyksiä vastaan. Geeli stimuloi kehon makrofageja (kehon immuunipuolustuksen valkoisia verisoluja) ja siten uuden ihon syntyä.

Lisäksi tutkimukset osoittavat, että Rejuvenating Serum edistää pienten ihohaavojen ja palovammojen nopeaa ja tehokasta paranemista, tasoittaa kuivaa ja halkeillutta ihoa ja ehkäisee ihottumaa ja ihosieniä.

Rejuvenating Serum on dermatologisesti testattu ja hajustamaton.

Lue lisää Skin Renewal -hoidosta, joka voitti ensimmäisen palkinnon Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 -gaalan Vuoden innovaatio -kategoriassa. Sitä ovat testanneet ja ylistäneet niin kosmetologit, kauneustoimittajat kuin tunnetut kauneusalan ihmisetkin.

On erittäin tärkeää, että puhdistat Skin Rollerisi ja desinfioit sen huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Kehittämämme Swiss Sanitizing Spray sopii täydellisesti sekä Skin Rollerille että ihollesi. Swiss Sanitizing Spray sisältää myös E- vitamiinia ja Aloe veraa.

(Swiss Sanitizing Spray ei sisälly tähän pakkaukseen. Se on lisättävä tilaukseen erikseen, jos haluaa saada sen samassa toimituksessa.)

Löytääksesi juuri sinulle parhaat tulokset antavan ihorullan suosittelemme pituusopastamme.

Pituusopas

Skin Rollerin neulanpituus tulee valita ihosi herkkyyden perusteella, mutta ennen kaikkea sen mukaan, mitä osaa kehosta aiot hoitaa ja missä tarkoituksessa. Kasvojen ja kaulan iho on huomattavasti herkempi kuin takareisien, ja siksi kasvoilla tulee käyttää lyhyempää neulanpituutta. Myös jos haluat käyttää Skin Rolleria ikääntymisen merkkejä ehkäisevään hoitoon, sinun tulee valita lyhyempi neulanpituus kuin hoitaessasi iho-ongelmia, esim. ryppyjä.

Olemme laatineet selkeän oppaan helpottamaan valintaasi. Löydät sen täältä: Pituusopas

Yksi hyvä vinkki on aloittaa hoito joillakin lyhyemmistä neuloista ja kasvattaa neulanpituutta vähitellen totuttuasi käsittelyyn. Kunhan huollat ja puhdistat ihorullasi huolellisesti jokaisen käytön jälkeen, se on fantastisen edullinen apuväline, jolle on käyttöä pitkään.

Varoitus: Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei rolleria tule käyttää. Vältä käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Kosmetiikka, joka saattaa aiheuttaa ärsytysreaktion eli ole suositeltavaa käytettäväksi tuotteen kanssa.

Koska hoito saa ihon herkästi punottamaan, se on hyvä tehdä illalla, jolloin iho saa levätä yön yli.

  • Vaihe 1 Puhdista käsiteltävä ihoalue.
  • Vaihe 2 Kuljeta Skin Rolleria edestakaisin liikkein eri muutaman minuutin ajan. Älä unohda puhdistaa ihorullaa Swiss Sanitizing Sprayllä hoidon jälkeen.
  • Vaihe 3 Hiero heti käsittelyn jälkeen ihoon Rejuvenating Serum -seerumia, sen vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.
  • Vaihe 4 Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen.

(Swiss Sanitizing Spray ei sisälly tähän pakkaukseen. Se on lisättävä tilaukseen erikseen, jos haluaa saada sen samassa toimituksessa.)

Tärkeää muistaa!

Aloita aina ihorullakäsittely kevyesti painaen. Anna iholle aikaa tottua neulaukseen. Muutaman käsittelykerran jälkeen voit lisätä voimaa ja löytää itsellesi sopivan tason. Jälkeenpäin ihon tulee olla hieman punalaikullinen, lämmin ja pistelevän tuntuinen, aivan kuten lievän auringonpolttaman jälkeen.

Jos kasvojesi iho on erityisen herkkä, toisin sanoen kuivuu helposti tai reagoi nopeasti muutoksiin, on viisasta aloittaa hoito pienimmillä, 0,2 mm:n pituisilla neuloilla.

Ole aina varovainen neulatessasi silmien ja suun ympärillä, leualla ja kaulalla. Iho on näillä alueilla ohuempi ja herkempi.

Jos haluat käyttää muita ihonhoitotuotteita hoitojakson aikana, suosittelemme, että annat Rejuvenating Serum -geelin imeytyä n. tunnin ajan ennen muiden geelien tai voiteiden levitystä.

Paras tapa säilyttää puhdistettua Skin Rolleria jokaisen käytön jälkeen on sen omassa läpinäkyvässä muovikotelossa, joka estää pölyn, meikin ja bakteerien pääsyn neuloihin. Jos muovikoteloa ei ole saatavilla, Ihorulla tulee säilyttää muussa puhtaassa paikassa.

Vinkkejä

Älä tee käsittelyä kiireellä. Kuljeta ihorullaa iholla edestakaisin suorin liikkein ja kevyesti painaen, niin saat mahdollisimman hyvät tulokset. Pyöritä rullaa ainakin neljään suuntaan: pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinoittain molempiin suuntiin.

Suosittelemme, että jatkat noin 2–3 minuutin ajan, mutta ihorullan käyttö on tärkeää mukauttaa omaan ihoon. Jos iho tuntuu aralta tai ärsyyntyneeltä, pidä taukoa hoidosta, kunnes iho on toipunut. Toista hoidosta ja levosta koostuva prosessi, kunnes olet saavuttanut halutut tulokset.

Varoitus: Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei rolleria tule käyttää. Vältä käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Kosmetiikka, joka saattaa aiheuttaa ärsytysreaktion eli ole suositeltavaa käytettäväksi tuotteen kanssa.

Pakkauksen sisältö:

Toiset ovat myös ostaneet

Tyytyväiset asiakkaat

SwissClinic.fi käyttää evästeitä. Jos jatkat eteenpäin sivulla hyväksyt evästeiden käytön.

Ymmärrän Lue lisää...
Sinun täytyy valita rollerisi koko! Väärä muoto (DDMMÅÅSNNNK) Väärä muoto, yritä uudelleen Väärä tunniste, yritä uudelleen Sinun täytyy antaa nimi Sinun täytyy antaa sähköpostiosoite Sinun täytyy kirjoittaa kommentti Väärä koodi, yritä uudelleen Odottamaton vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun Tilapäisesti loppu
Tallenna Anonyymi Ajankohtaista juuri nyt Hyväksy ostoehdot! Muokkaa Lahjakortti Tilaukseni Lisää Maksettavaa: Toimituskulut: Alennuksesi: Ilman ALV 6 Poista 5 Tilaukset
Live Chat