Osta uniikki dermaroller - Skin Roller | Swiss Clinic Osta uniikki dermaroller - Skin Roller | Swiss Clinic

Ostoskori

Skin Roller ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBSK13011-VA)
Tuote:

Skin Roller

Hinta:

540 japanilaisesta kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa, joita pyöritetään iholla kollageenintuotannon stimuloimiseksi, verenkierron tehostamiseksi ja ihon uudistamiseksi.

Lue lisää...
Neulan pituus: 
Lkm: 
Ilmainen toimitus, toimitusaika 2-3 arkipäivää.
Ilmainen toimitus, toimitusaika 2-3 arkipäivää.
Tuoteinfo

Skin Roller

Skin Roller

Skin Roller

Skin Roller -ihorullaa voi käyttää useimpien iho-ongelmien hoitoon. Se vaikuttaa ihoon nuorentavasti muun muassa lisäämällä kollageenintuotantoa ja parantamalla verenkiertoa. Ihorulla on loistava väline ihon ikääntymistä ehkäisevään hoitoon, mustapäiden poistamiseen ja ihon tekemiseen kimmoisaksi ja heleäksi.

Skin Rollerissa on 540 kirurginteräksestä valmistettua pientä mikroneulaa. Muutaman minuutin käytössä ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden käyttöön yhdistettynä tuloksena on ihon nopea kivuton ja luonnollinen paranemisprosessi. Skin Roller -käsittelyn jälkeen ihoon imeytyy mikrokanavien ansiosta jopa 300 prosenttia enemmän seerumia tai geeliä.

Kuljettaessasi rullaa iholla eri suuntiin se stimuloi uuden sidekudoksen ja uusien ihosolujen syntymistä, mikä puolestaan silottaa epätasaisuuksia ja tekee ihosta entistä terveemmän.

Skin Roller on täydellinen apuväline ihon hoitamiseen ja uudistamiseen itse.

On erittäin tärkeää, että puhdistat Skin Rollerisi ja desinfioit sen huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Kehittämämme Sanitizing Spray sopii täydellisesti Skin Rollerin puhdistukseen. Sanitizing Spray sisältää myös E- vitamiinia ja Aloe veraa.

Löytääksesi juuri sinulle parhaat tulokset antavan ihorullan suosittelemme pituusopastamme.

Puhdista käsiteltävä ihoalue.

Kuljeta Skin Rolleria edestakaisin liikkein eri muutaman minuutin ajan.

Hiero heti käsittelyn jälkeen ihoon Rejuvenating Serum -seerumia.

Puhdista Skin Roller aina käytön jälkeen Sanitizing Sprayllamme tai muulla antiseptisellä suihkeella.

Jos haluat käyttää yövoidetta, suosittelemme, että annat Rejuvenating Serum -geelin imeytyä n. tunnin ajan ennen muiden geelien tai voiteiden levitystä.

Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen.

VINKKEJÄ!

Koska hoito saa ihon herkästi punottamaan, se on hyvä tehdä illalla, jolloin iho saa levätä yön yli.

Älä tee käsittelyä kiireellä. Kuljeta ihorullaa iholla edestakaisin suorin liikkein ja kevyesti painaen, niin saat mahdollisimman hyvät tulokset. Pyöritä rullaa ainakin neljään suuntaan: pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinoittain molempiin suuntiin. Suosittelemme, että jatkat noin 2–3 minuutin ajan, mutta ihorullan käyttö on tärkeää mukauttaa omaan ihoon. Jos iho tuntuu aralta tai ärsyyntyneeltä, pidä taukoa hoidosta, kunnes iho on toipunut. Toista hoidosta ja levosta koostuva prosessi, kunnes olet saavuttanut halutut tulokset.

Pakkaus sisältää

Skin Roller

Säilytysrasia

Varoitus: Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei rolleria tule käyttää. Vältä käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Kosmetiikka, joka saattaa aiheuttaa ärsytysreaktion eli ole suositeltavaa käytettäväksi tuotteen kanssa.

Skin roller

  • 540 kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa
  • Saatavana koot 0.2mm sekä 0.5mm
  • Palkittu vuoden innovaationa Swedish Beauty Awardseissa
  • Saa ihon imemään jopa 300% enemmän seerumia tai geeliä
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Diet Fiber Gel 28 päivää
89 €
130 €
Summer Sale!
Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
69 €
99 €
Summer Sale!
Red Eye Relief
21 €
25 €
Summer Sale!

Tuoteinfo
Arvostelut