The Skin Care Range ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBFR16001-SET)
The Skin Care Range
space
Lkm:

Arvosana The Skin Care Range ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB
Arvosana The Skin Care Range ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB

The Skin Care Range

Täydellinen PENTA technology ihonhoitosarja Swiss Cliniciltä

  • Face Serum
  • Day Cream
  • Night Cream
  • Eye Cream
  • Micellar Cleansing Gel
316 / 234
Varastotilanne:
Toimitustilanne: Ilmaiset toimituskulut
Lyhennys alkaen 18.62 €/kk

Ostoehdot

Asiakkaamme ovat kertoneet mielipiteensä tuotteesta!

Lue lisää...

Face Serum

Kasvoseerumin koostumus on tiivis, kevyt ja silkinpehmeä. Se sisältää viittä hyaluronihappoa ja viittä peptidikompleksia, jotka ovat olennainen osa Swiss Clinicin PENTA-teknologiaa. Näiden hienojen ainesosien korkea pitoisuus ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus edistävät tehokkaasti ihon uusiutumista. Ne auttavat säilyttämään ihon kimmoisuuden ja ehkäisevät ihon roikkumista.

Day Cream

Täyteläinen ja helposti imeytyvä voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää kasviperäisiä ainesosia ja bioteknologisia öljyjä, joilla on uudistavia ja suojaavia ominaisuuksia. Koostumus vaikuttaa syvälle, antaa kudokselle uutta voimaa ja vähentää juonteita, ja sillä on kohottava vaikutus. Voide antaa iholle uutta hohdetta saa sen näyttämään raikkaalta ja luonnolliselta.

Night Cream

Voita muistuttava koostumus antaa välittömästi miellyttävän pehmeän tunteen ja hohteen, jotka tekevät iholle hyvää ja rauhoittavat sen yön ajaksi. Käytä tätä ihanaa voidetta ennen nukkumaanmenoa. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä jo muutaman minuutin kuluttua. Voide palauttaa ja tiivistää kudoksia, mikä tekee ihosta sileän ja kauniin. Voide sisältää nesteenpoistoa edistäviä aineita, jotka ehkäisevät öisin helposti muodostuvaa turvotusta.

Eye Cream

Tämä tehokas silmävoide on tarkoitettu silmiä ympäröivälle herkälle alueelle, ja se sopii erityisen hyvin väsyneille ja rasittuneille silmille. Se kosteuttaa silmiä ympäröivää herkkää ihoa syvältä sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja sävyä.

Micellar Cleansing Gel

Tässä puhdistusgeelissä yhdistyy monta toimintoa. Se on mieto tuote, jota ei huuhdella pois. Geeli on niin mietoa, että sen käyttö tuntuu lähes samalta kuin vesipesu. Geeli irrottaa nopeasti ja helposti epäpuhtaudet ja meikkijäämät. Samalla se suojaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään terveeltä ja säteilevältä. Sisältää taikapähkinävettä, kamomillavettä, ruiskaunokkivettä ja Aloe veraa.

Face Serum

Puhdista iho ja levitä muutama tippa kasvoille, kaulalle ja delcolteelle aamuisin ja iltaisin ennen PENTA-teknologiaa sisältävän Swiss Clinic -päivävoiteen ja -yövoiteen käyttöä. Seerumia voi käyttää mainiosti myös erityisissä tilanteissa, sillä se saa ihon tuntumaan silmänräpäyksessä pirteältä ja säteilevältä.

Day Cream

Puhdista iho ja hiero voidetta kasvoihin, kaulaan ja decolteen alueelle varovasti joka aamu. Käytä kevyttä painetta ja levitä voidetta huolellisesti koko alueelle. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä tuotetta yhdessä Swiss Clinicin muiden PENTA Technology -sarjan tuotteiden kanssa.

Night Cream

Puhdista iho ja hiero voidetta varovasti kasvoihin, kaulaan ja decolteen alueelle joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Käytä kevyttä painetta ja levitä voidetta huolellisesti koko alueelle. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä tuotetta yhdessä Swiss Clinicin muiden PENTA Technology -sarjan tuotteiden kanssa.

Eye Cream

Puhdista silmiä ympäröivä alue ja sivele voidetta varovasti iholle aamulla ja illalla. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä tuotetta yhdessä Swiss Clinicin muiden PENTA Technology -sarjan tuotteiden kanssa.

Micellar Cleansing Gel

Aamulla ja/tai illalla: levitä kuivalle iholle vanutupolla. Puhdista silmien ympäristö pitämällä vanutuppoa suljetun silmään päällä, jolloin meikki irtoaa, ja kuivaa sitten varovasti alas- ja ulospäin suuntautuvalla liikkeellä. Ei tarvitse hangata tai huuhdella pois.

  • Face Serum
  • Day Cream
  • Night Cream
  • Eye Cream
  • Micellar Cleansing Gel

Toiset ovat myös ostaneet

Tyytyväiset asiakkaat

SwissClinic.fi käyttää evästeitä. Jos jatkat eteenpäin sivulla hyväksyt evästeiden käytön.

Ymmärrän Lue lisää...
Sinun täytyy valita rollerisi koko! Väärä muoto (DDMMÅÅSNNNK) Väärä muoto, yritä uudelleen Väärä tunniste, yritä uudelleen Sinun täytyy antaa nimi Sinun täytyy antaa sähköpostiosoite Sinun täytyy kirjoittaa kommentti Väärä koodi, yritä uudelleen Odottamaton vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun Tilapäisesti loppu
Tallenna Anonyymi Ajankohtaista juuri nyt Hyväksy ostoehdot! Muokkaa Lahjakortti Tilaukseni Lisää Maksettavaa: Toimituskulut: Alennuksesi: Ilman ALV 6 Poista 5 Tilaukset
Live Chat