Skin Resculpting Treatment | Iho | Skin Resculpting Treatment | Iho |

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Skin Resculpting Treatment ryhmässä Iho @ Swiss Clinic AB (OBSR17001-SET)
Skin Resculpting Treatment
Skin Resculpting Treatment
Skin Resculpting Treatment
Tuote:

Skin Resculpting Treatment

Hinta:
99

Ihonhoito -käsittely, jonka sisältämät kaksi tuotetta, Skin Roller Body ja Cryogel Body Serum, on yhdessä tarkoitettu käytettäviksi isommilla ihoalueilla, kuten reisissä, vatsalla, käsivarsissa, takamuksessa ja lantiolla, raskausarpien hoitoon, selluliitin vähentämiseksi ja kiinteämmän ihon saavuttamiseksi.

Lue lisää...
space
Lkm:

Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Tuoteinfo

Skin Resculpting Treatment

Vähennä selluliittia 

Vähennä selluliittia 

Kaikkia selluliitti ja raskausarvet eivät haittaa. Mutta niille, jotka haluavat korjata näitä, Skin Resculpting on innovatiivinen, kotikäyttöön tarkoitettu ihonhoito -käsittely, joka ehkäisee selluliittia todella tehokkaalla ja luonnollisella tavalla sekä vähentää raskausarpia ilman kalliita kirurgisia toimenpiteitä.

Selluliitti reisissä, vatsassa, takamuksessa, käsivarsissa ja säärissä

Ihon käsittely Skin Roller -mikroneulauslaitteella kiihdyttää kehon kollageenintuotantoa ja luo ihoon pieniä mikrokanavia. Mikrokanavat auttavat ihoa imemään jopa 300% enemmän Cryogel Body Serumin vaikuttavia ainesosia. Ihonhoito -käsittely suoritetaan alueilla, joita haluat hoitaa selluliittia ja raskausarpia vastaan, kuten etu- ja takareisissä, säärissä, käsivarsissa tai takamuksessa.

Skin Roller - Body

Skin Roller Body, jossa on 1200 0,5 mm mikroneulaa, on mikroneulauskäsittely, joka on kehitetty erityisesti sellaisten ihoalueiden kuin säärien, vatsan, käsivarsien, takamuksen ja lantion hoitoon.

Neulat luovat ihoon pieniä mikrokanavia ja käynnistävät kehossa luonnollisen paranemisprosessin ja kollageenintuotannon.

Cryogel Body Serum 3D Skin Perfector

Vartalogeeli, joka sisältää innovatiivisen yhdistelmän markkinoiden tehokkaimpia vaikuttavia ainesosia. Geeli luo viilentävän tunteen eikä tee ihosta tahmaista.

Ainesosana mm. Chronobiological Contouring Corallina, joka vaikuttaa vuorokauden ympäri vähentäen rasvasolujen muodostumista sekä rasvan varastoitumista nukkuessasi ja kiihdyttää rasvanpolttoa ollessasi aktiivinen päiväsaikaan.

Puhdista ihoalue, jota haluat hoitaa.

Rullaa Skin Roller Bodyllä edestakaisin liikkein, muutaman minuutin ajan eri suuntiin alueella, jotka ovat alttiita selluliitille tai raskausarville.

Levitä ihoalueelle Cryogel Body Serum -seerumia. Hiero voimakkain, pyörivin liikkein, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon. Tunnet virkistävän ja viilentävän vaikutuksen.

Puhdista Skin Roller Body aina käytön jälkeen Sanitizing Sprayllä tai muulla antiseptisellä suihkeella.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme aina terveellistä elämäntapaa säännöllisellä liikunnalla, tasapainoisella ruokavaliolla sekä riittävällä unella ja veden juomisella.

Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen.

Pakkaus sisältää

Skin Roller - Body

Säilytyskotelo

Cryogel Body Serum

Varoitus: Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei rolleria tule käyttää. Vältä käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Kosmetiikka, joka saattaa aiheuttaa ärsytysreaktion eli ole suositeltavaa käytettäväksi tuotteen kanssa.

Skin roller - Body

  • 1200 kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa
  • Yksinkertainen hoito selluliitille ja venytysjuoville
  • Lisää ihon kollageenin tuotantoa
  • Iho imee jopa 300% enemmän levitettävää seerumia tai geeliä

Cryogel Body Serum

  • Kiinteyttää ihoa ja antaa iholle energiaboostin
  • Raskausarpien muodostuminen minimoituu ja iho silenee
  • Imeytyy nopeasti eikä tee ihosta tahmaista

INGREDIENTS: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, DIMEIHICONE, GLYCERIN, PEG-8, MENTHOL, PHENOXYETHANOL, SACCHA-RIDE ISOMERATE, CAFFEINE, MENTHYL LACTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLY-MER, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRA-GRANCE), CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, BU-TYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), COLEUS FOR-SKOHLII CALLUS EXTRACT.

Kolme yleisintä kysymystä

Kolme yleisintä kysymystä

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Tuoteinfo
Toiset ovat myös ostaneet

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
59 €
Skin Renewal
89 €
99 €
Whitening System
49 €
59 €

Tuoteinfo
Arvostelut