YLEISTÄ YLEISTÄ
Ostoskori

YLEISTÄ

Tietoa yrityksestä

Swiss Clinic AB
Bulevardi 21
00180 Helsinki
Suomi

Puh: 09 424 51799
Sähköposti: info@swissclinic.fi
Org-nr: 556776-5622

Mitkä ovat Swiss Clinicin arvot?

Me Swiss Clinicillä ajattelemme, että jokaisella on oikeus olla terve sekä tuntea itsensä kauniiksi. Siksi pyrimme tarjoamaan tehokkaimmat välineet, ainesosat ja hoidot, joita löytyy sisäisen ja ulkoisen kauneuden maksimointiin. Me haluamme, että ihmiset pystyvät kohentamaan luonnollista kauneuttaan – mukavasti kotona.

Kuinka voin aloittaa yhteistyön Swiss Clinicin kanssa?

Jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme ohjaa sinut yhteyteen oikean yhteyshenkilön kanssa, jonka kanssa voit keskustella mahdollisesta yhteistyöstä.
Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua.

Mikä on Swiss Clinic?

Swiss Clinic kehittää ja myy kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat innovatiivisia, yksinkertaisia käyttää ja todistetusti tehokkaita. Swiss Clinic yhdistää vanhoja perinteisiä kauneudenhoitotapoja uusimpien testattujen tieteiden ja teknologioiden kanssa luoden näin ainutlaatuisia ja innovaatisia tuotteita asiakkaillemme tarjottavaksi. Tuotteidemme avulla autamme asiakkaitamme saavuttamaan maksimaalisen kauneutensa. Swiss Clinicin myynti tapahtuu internetin välityksellä oman web-sivustonsa www.swissclinic.fi välityksellä. Asiakaskuntamme koostuu noin 250 000 henkilöstä, 11 eri maassa. Tällä hetkellä keskitymme kuitenkin pääosaisesti markkinohin Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.