WHITENING SYSTEM WHITENING SYSTEM
Ostoskori

WHITENING SYSTEM

Käyttääkö Swiss Clinic samaa hampaidenvalkaisua kuin hammaslääkärit?

Kyllä, myymme täysin samaa tuotetta kuin hammaslääkärit. Löydät myymäämme geeliä myös hammaslääkäriltäsi, mutta korkeampaan hintaan. Myymme ainoastaan tuotteita, joissa vaikuttavien ainesosien tiivistysaste on hammaslääkäriliiton suositusten mukainen. Kun käyt hammaslääkärin vastaanotolla ja tilaat hammaskiskot, ne valmistetaan laboratoriossa. Tämä on aikaavievä ja kallis prosessi. Swiss Clinic tarjoaa sinulle räätälöidyt hammaskiskot, jotka voit muotoilla itse. Tällä tapaa säästät sekä aikaa että rahaa. Hoitotulos on sama, mutta hinta huomattavasti edullisempi (40-50% edullisempi).

Kuinka hampaidenvalkaisunne toimii?

Kiskojen ja geelin avulla tehtyä hampaidenvalkaisua kutsutaan hapettamiseksi.Hapettava ainesosa geelissä vapauttaa yksittäisiä happiatomeja, joita kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Vapaat radikaalit vuorostaan hajottavat orgaanisia molekyylejä (värjäytymiä). Hoitojaksojen aika vaihtelee 3-7 päivän välillä riippuen kuinka paljon hampaasi kaipaavat valkaisua ja kuinka valkoiseksi hampaasi haluat. Normaalisti tuloksia voi nähdä jo 2-3 päivässä. Käytä valkaisugeeliä jokaisella hoitokerralla ¼ ml – ½ ml per kisko. Levitä ohut kerros geeliä kiskon etuosaan niin, että geeli juuri ja juuri peittää hampaidesi etuosan. Mikäli käytät liikaa geeliä, geeli pursuaa ulos kiskosta ja peittää ikenesi.

Yksityiskohtaisen ohjeet löydät Whitening System tuotesivulta.

Sisältääkö Swiss Whitening haitallisia aineita?

Ei, hampaidenvalkaisumme on kehitetty ottaen huomioon erityisesti turvallisuus, mukavuus ja hyvä lopputulos. Metodimme on täysin sama, jota hammaslääkärit käyttävät vastaanotollaan. Tutkimukset eivät ole osoittaneet, että kyseinen metodi olisi haitallinen hampaille.
Jotkut saattavat kokea herkkyyttä myös ikenissä. Ehkäistäksesi ikenien ärtymistä, kuivaa ylipursunut geeli pois ikenien päältä tai levitä hiukan vaseliinia ikeniin ennen hoitoa. Hampaidenvalkaisumme ei vaikuta hammaskiilteeseen millään tavalla. Vapaat radikaalit vaikuttavat ainoastaan orgaanisiin ainesosiin eivätkä siten vaikuta hammaskiilteeseen.

Voinko valkaista hampaitani, mikäli olen raskaana tai imetän?

Suosittelemme, että odotat hampaidenvalkaisun aloituksen kanssa raskauden jälkeiseen aikaan tai siihen, että olet lopettanut imettämisen. Tämä varmuuden vuoksi, vaikkakaan hampaidenvalkaisulla ei ole todettu ilmenevän haittavaikutuksia raskauden tai imetyksen aikana. Sinun tulisi välttää hampaidenvalkaisua myös silloin, kun sinulla on raudat, ärtyneet ikenet tai reikiä hampaissa. Kysy aina neuvoa hammaslääkäriltäsi ennen hampaidenvalkaisun aloittamista.

Voinko valkaista hampaitani, jos minulla on keinotekoiset hampaat?

Kyllä, hampaidenvalkaisu on täysin mahdollista, vaikka sinulla olisi muovi- tai posliinihampaat. Muista kuitenkin, että keinotekoisista hampaista ei tule vaaleampia kuin ne alunperin ovat. Värjäytymät lähtevät myös keinotekoisista hampaista (ne vaalenevat) niin, että hampaat saavat takaisin alkuperäisen värinsä.

Hammaskorut eivät vaikuta hampaidenvalkaisuun.

Minulla on jo hammasmuotit. Voinko ostaa ainoastaan valkaisugeeliä?

Kyllä, se on täysin mahdollista. Myymme geeliä myös erikseen Whitening System – REFILL -pakkauksena.

Saanko mitään takuuta, että tuotteenne varmasti toimii?

Kaikki tuotteemme on testattu ja todettu kliinisten testien myötä todistetusti tehokkaiksi. Takaamme, että tuotteemme antavat lupaamiamme tuloksia. Tätä takuuta vahvistamme kaikkia tuotteitamme koskettavalla tulostakuulla.

Kaikki Swiss Clinicin tuottet ovat Sveitsissä kehitettyjä, kliinisesti testattuja sekä todistetusti tehokkaita. Avain 100% asiakastyytyväisyyteen on tulostakuumme, joka koskee kaikkia tuotteitamme. Jos jostain syystä et saavuta tuotteitamme huolellisesti ohjeiden mukaan käytettyäsi haluttua tulosta, voit saada rahasi takaisin. Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Sähköposti: info@swissclinic.fi , Puhelin 09 424 51799 tai Sosiaalisen median kautta