Uuden verkkokauppa-alustan julkistus! Uuden verkkokauppa-alustan julkistus!

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Uuden verkkokauppa-alustan julkistus!

Uuden verkkokauppa-alustan julkistus!

Helmikuussa 2016 Swiss Clinic sai ylpeänä esitellä uuden verkkokauppa-alustansa kaikilla markkinoilla. Käyttöönotto tapahtui sujuvasti yön aikana. Kello 06:00 sivusto oli käytössä ja se toivotti kaikki verkkovierailijat tervetulleiksi.

Yritys päätti vuonna 2015 ottaa käyttöön uuden vaihteen ja tehdä suuren sijoituksen verkkokauppa-alustan kehitykseen ja sen toimivuuteen. Tavoitteet totetutettiin resurssien avulla. Yhdessä sijoitusten kanssa laajat asiakastutkimukset ovat auttaneet tunnistamaan asiakkaiden tarpeet.

“Koska olemme nopeasti kasvava yritys, vakaa pohja on tärkeä meille. Uudella muotoilulla olemme vahvistaneet identiteettiämme ja alustan teknisten ratkaisujen ansiosta meillä on lisäksi mahdollisuus ottaa askel eteenpäin kauneudessa ja verkkokaupassa - sanoo Vilhelm Sjölander, IT-päällikkö”


Vastajulkaistussa verkkokauppa-alustassa on paitsi upea päivitetty ulkomuoto ja piristetty käyttökokemus, myös paranneltuja toimintoja, kuten:

     - “Minun sivuni” - asiakas näkee koko asiakashistoriansa ja kaikki tilauksensa kerättynä samalle sivulle usean erillisen sivun sijaan. Myös tilausten tila sekä seurantatiedot ovat näkyvillä, joten lähetysten seuranta onnistuu suoraan sivuilta.

     - Neulan pituus -opas menestystuote Skin Rolleriin. Tavoitteena on, että asiakkaan on helpompi ymmärtää, mikä rullassa oleva neulan pituus kannattaa ostaa suunnittelemaansa hoitoon.

     - Oletusarvoisten tuoteparametrien vaihtoehtojen selkeyttäminen - Joillakin tuotteilla on oletusarvoina vaihtoehtoja, joita asiakas ei ole erikseen valinnut. Tämän vuoksi on tehty esto, jotta vältettäisiin väärinkäsityksiä tuotteissa, joissa on erilaisia vaihtoehtoja, mutta joissa on ennalta valitut oletusmuuttujat.

     - Tuotetiedot - tuotetiedoissa on selkeämpi rakenne, jotta tuotteen tiedot olisivat selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaan ulottuvilla.


Asikkaan näkökulmasta
ostosten teko on nyt helpompaa rakenteellisesti paremmilla ja tarkkaan harkituilla tuotesivuilla. Sivut on myös optimoitu mobiililaitteille, jotta puhelimellaan ostoksia tekevät asiakkaat voivat asioida helposti Swiss Clinicillä.

www.swissclinic.fi