Swiss Clinic tulee markkinoille yli 180:ssa norjalaisen kosmetiikkaketju VITA myymälässä! Swiss Clinic tulee markkinoille yli 180:ssa norjalaisen kosmetiikkaketju VITA myymälässä!

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic tulee markkinoille yli 180:ssa norjalaisen kosmetiikkaketju VITA myymälässä!

Swiss Clinic tulee markkinoille yli 180:ssa norjalaisen kosmetiikkaketju VITA myymälässä!

VITA AS, ottaa Swiss Clinicin tuotemerkiksi yli 180 myymälässä koko Norjassa

Tammikuussa 2016 varmistui, että norjalainen jätti, VITA AS, ottaa Swiss Clinicin tuotemerkiksi yli 180 myymälässä koko Norjassa. VITA on ylivoimaisesti maan suurin ketju kauneudessa/kosmetiikassa ja terveydessä.

 

“VITA on Norjan ammattimaisin kauppaketju kauneudessa ja kohtaa hyvin meidän kunnianhimoiset tavoitteemme Swiss Clinicillä liittyen omnikanavaamme ja tulevaisuuden kasvuun – sanoo Fredrik Kristensson, varatoimitusjohtaja.”

 

Tuotteet, jotka on tuotu markkinoille vuoden 2016 ensimmäisen puolen vuoden aikana, ovat menestystuotteita, muun muassa palkittu ihonhoitotuote ’Swiss Skin Renewal’ ja paljon puhutut seerumit silmäripsille ja kulmakarvoille, Swiss Lashes ja Swiss Brows. VITA AS myy tuotteita myös heidän verkkokaupassaan osoitteessa vita.no.

 
  
Neuvottelut ja yhteistyön valmistelu alkoivat jo alkusyksystä vuonna 2015 ja helmikuussa 2016 tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa myymälässä. Vuoden 2016 ensimmäisen puolen vuoden aikana Swiss Clinic tulee näkymään Vita Posten -lehdessä, joka on yksi VITAn suurimmista markkinointikanavista ja se jaetaan reiluun miljoonaan kotiin Norjassa.

 

Lue lisää Vitasta täältä (norwegian)