Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen
Ostoskori

Turvallisuutesi kanssamme

EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018. Tämä tulee korvaamaan aiemman henkilötietolain. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että me tarvitsemme sinun hyväksyntäsi saadaksemme käsitellä kävijätietojasi myös jatkossa.

Sinun integriteettisi on meille tärkeää ja käsittelemme aina kaikkia tietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Lue täältä lisää siitä, mitä kävijätiedot ovat ja mitä niiden keräämisen hyväksyminen tai kieltäminen sisältää sinun näkökulmastasi.

Jos annat meille luvan käsitellä kävijätietojasi kuten ennen, klikkaa rasti ruutuun ja lähetä vastaus. Voit muuttaa valintaasi koska tahansa olemalla meihin yhteydessä.

Hyväksyn, että Swiss Clinic asettaa evästeitä laitteelleni parantaakseen minun käyttö- ja ostokokemustani.

Kyllä

Hyväksyn, että Swiss Clinic kerää tietoa siitä, kuinka käytän sivustoa.

Kyllä

En hyväksy, että Swiss Clinic kerää minusta kävijätietoa tai asettaa evästeitä laitteelleni.

Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen

Swiss Clinic päivittää graafisen ilmeen

Olemme tänään lanseeranneet uuden graafisen ilmeen. Tämän päivityksen myötä haluamme vahvistaa ainutlaatuista asemaamme korkealaatuisena tuotemerkkinä kotona tehtävien hoitojen saralla.

Tästä päivästä lähtien uusi graafinen ilmeemme näkyy myös kaikessa viestinnässä, kotisivuilla sekä pakkauksissa. Uusi ilme pyrkii kuvastamaan paremmin Swiss Clinicin arvoja ja se on mukautettu digitaalisiin kanaviin, uusiin markkinoihin, innovaatioon sekä tuotekehitykseen.

Uudessa, modernissa ja ajattomassa logotyypissä yhdistyvät vahvat värit ja ainutlaatuinen fontti, joka saa meidät erottautumaan niin digitaalisessa ympäristössä kuin jälleenmyyjiemme hyllyillä.

Uudessa identiteetissä yhdistyvät ikoninen symboli sekä uusi logotyyppi. Klassisia värejä, hopeaa ja valkoista täydentää tummanpunainen Deep Scarlett. Nämä elementit yhdessä edustavat tasapainoa kliinisten innovaatioiden sekä modernin kauneudenhoidon välillä.

Tulette lähikuukausien aikana näkemään erilaisia logotyyppejä sekä pakkauksia, sillä uudistamme ilmettämme vähitellen. Joka tapauksessa, olemme edelleen sama Swiss Clinic, mutta vain säihkyvämpi sekä lumoavampi - juuri niinkuin sinä!

Tähän lisäkseen ei ole vielä tullut kommentteja.
Nimi:
Sähköpostiosoite (ei julkaista):
URL/blogiosoite:
Kommentit:
Jatka »