Me kysymme ihoterapeutilta, Kerstiniltä! Me kysymme ihoterapeutilta, Kerstiniltä!

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Me kysymme ihoterapeutilta, Kerstiniltä!

Me kysymme ihoterapeutilta, Kerstiniltä!

Sekä lääkärit että kauneudenhoidon ammattilaiset suosittelevat Skin Rolleria. Mutta miten on mahdollista, että yksi ainoa tuote vähentää sekä aknea, vanhentumisen merkkejä että arpia? Kosmetologi Kerstin Hellner vastaa.

Skin Roller on kauneusinstrumentti, joka on varusteltu 540:llä japanilaisesta teräksestä valmistetulla mikroneulalla. Rullaamalla sitä iholla teet ihon pintaan mikrokanavia. Vain muutaman minuutin käyttö tekee ihoon n. 300 000 mikrokanavaa.

”Tämä saa ihon luulemaan, että se on vaurioitunut, jolloin kollageenin valmistus käynnistyy ja solujen uudistus alkaa. Iho alkaa siis tuottaamaan uutta, kuulasta ihoa.”Mikrokanavista on muutakin hyötyä.
– Ihosta tulee vastaanottavaisempi, ja siihen imeytyy jopa 300% enemmän hoidon jälkeen levittämästäsi naamiosta, voiteesta tai seerumista. Voit esimerkiksi tehdä hoidon illalla ja levittää kosteusnaamion yöksi, jolloin kosteus pääsee imeytymään ihoon erittäin tehokkaasti antaen upean lopputuloksen.

Mikä tekee tuotteesta ainutlaatuisen?
– Tuote on CE-merkitty ja lisäksi erittäin monikäyttöinen. En ole ennen nähnyt tuotetta, jota voi käyttää niin moneen eri iho-ongelmaan niin tehokkaasti. Hoito antaa myös pitkäaikaiset tulokset ja se voidaan tehdä kotona. Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat panostaa ihonhoitoon, mutta jolla ei ehkä ole aikaa tai varaa käydä kosmetologilla.

Mitä hoitoa ennen tulee ajatella?
– Sinun täytyy olla erittäin tarkka Skin Rollerin puhdistuksessa, en voi melkein korostaa sitä liikaa. Suosittelemme Swiss Clinicin Swiss Sanitizerin käyttöä. Tuote on erityisesti kehitetty tappamaan tehokkaasti bakteereita, samalla kun se on hellä ihoa kohtaan. Sanitizerin PH on lähellä ihon omaa PH-arvoa ja se sisältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia.

Kerstin Hellner jatkaa: – Hoito on täydellinen paljon halutun ”glown” saavuttamiseksi. Skin Roller stimuloi ihon verenkiertoa ja sillä on kuoriva vaikutus samalla kun se vahvistaa ihoa. Kaikki tämä yhdessä antavat iholle kauniin hehkun, Kerstin päättää.