Swiss Clinic julkaisee maailman ensimmäisen kuitugeelin painonpudotukseen! Swiss Clinic julkaisee maailman ensimmäisen kuitugeelin painonpudotukseen!

Ostoskori

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic julkaisee maailman ensimmäisen kuitugeelin painonpudotukseen!

Swiss Clinic julkaisee maailman ensimmäisen kuitugeelin painonpudotukseen!

Swiss Diet ? vallankumouksellinen kuitugeeli, jonka avulla voit pudottaa painoa syömättä pillereitä

Swiss Diet Uutuuden takana on monen vuoden kehityksen tulos, kun aineosana käytetty Glukomannaani konjak on vihdoin geelin muodossa, jonka vuoksi sen syöminen on nyt vaivatonta.

Tuote on maailman ensimmäinen painonpudotus kuitugeeli ja se on ainoa luonnonmukainen ainesosa, jonka on yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa tieteellisesti todistettu edesauttavan painonpudotusta.

Jo vuonna 2013 Swiss Clinic huomasi puutteen alan painonpudotusvalmisteissa, sillä ne vaativat runsaan määrän erilaisia pillereitä saavuttaakseen saman tuloksen kuin glukomannaani konjak, joka edesauttaa painonpudotusta.

Markkina-analyysit ja ennakkotutkimukset kuluttajien tarpeesta olivat selkeitä. Näin ollen ajatus kehittää painonpudotustuote, joka tuottaa tuloksia, positiivisia käyttäjäkokemuksia ja on helppo syödä, lähti nopeasti käyntiin. Samana vuonna alkoi tuotekonseptin kehitys ja rakentaminen.

Nyt huhtikuussa 2016 Swiss Diet lanseerataan ensimmäistä kertaa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.


”Tuote on nerokas, maukas ja helppo niellä” – Sebastian Gordon, tuotekehityspäällikkö Swiss Clinic

 

Swiss Dietissä geeli laajenee vatsassa ollessaan kosketuksissa veden kanssa, imee itseensä nestettä ja näin ollen vie tilaa vatsalaukussa. Geeli sisältää vain 14 kaloria per annospussi ja annos nautitaan kolme kertaa päivässä ennen ruokailua vesilasillisen kanssa.


Tuote täyttää myös saman terveysväittämän Livsmedelsverket:in ja EFSA - European Food Safety Authority:n kanssa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että glukomannaani myös vähentää kokonaiskolesterolia ja voi johtaa vakaampaan kehon verensokeritasoon. Glukomannaani alentaa veren kolesterolipitoisuutta vähentämällä suoliston kautta imeytyvän kolesterolin määrää.

Tuote on vesiliukoinen ja on siksi hellävarainen vatsalle sekä ehkäisee ummetusta ja auttaa ruoansulatusta.

Lue lisää tuotteesta täältä