TUOTETURVALLISUUS TUOTETURVALLISUUS
Ostoskori

TUOTETURVALLISUUS

Mitä tulostakuunne tarkoittaa?

Tavoittelemme parhainta mahdollista laatua kaikessa toiminnassamme ja tarjoamme vain ainutlaatuisia korkean laadun omaavia tuotteita asiakkaillemme. Kaikki tuotteemme käyvät kehitysvaiheessaan läpi perusteelliset kliiniset testit, joiden avulla tuotteiden tehokkuus varmistetaan. Meillä Swiss Clinicillä asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat asioita, joista emme tingi. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme olisivat tuotteisiimme 100% tyytyväisiä. Jos kuitenkin jostain syystä et saavuta tuotteitamme huolellisesti ohjeiden mukaan käytettyäsi haluttua tulosta, voit saada rahasi takaisin. Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua.

Kuinka voin olla varma, että Swiss Clinicin tuotteet ovat turvallisia?

Kaikki tuotteemme käyvät kehitysvaiheessaan läpi perusteelliset kliiniset testit, joiden avulla sekä tuotteiden tehokkuus, että turvallisuus varmistetaan. Meillä Swiss Clinicillä asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat asioita, joista emme tingi. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme olisivat tuotteisiimme 100% tyytyväisiä. Tämän varmistamme ainutlaatuisella tulostakuullamme, joka koskettaa kaikkia tuotteitamme.

Mistä tiedän, että tuotteenne oikeasti toimivat?

Kaikki tuotteemme on testattu ja todettu kliinisten testien myötä todistetusti tehokkaiksi. Takaamme, että tuotteemme antavat lupaamiamme tuloksia. Tätä takuuta vahvistamme kaikkia tuotteitamme koskettavalla tulostakuulla.

Testataanko tuotteitanne eläimillä?

Ei, mitään Swiss Clinicin tuotteista ei ole testattu eläimillä. Olemme ylpeitä PETA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) jäseniä.