Tapaa Maria, ja kuule kuinka hän pääsi eroon aknearvista Tapaa Maria, ja kuule kuinka hän pääsi eroon aknearvista
Ostoskori
Tapaa Maria, ja kuule kuinka hän pääsi eroon aknearvista

Tapaa Maria, ja kuule kuinka hän pääsi eroon aknearvista

Publicerad:2018-02-08

Text: Yan Yan

Löydä Skin Renewal. Lue lisää palkitusta hoidosta täältä.

Me Swiss Clinicillä työskentelemme jatkuvasti tutkimuksen ja kehityksen parissa. Kaikki hoitomme ja tuotteemme käyvät laboratorioissa läpi monet kattavat testit (mutta ei ikinä eläimillä!). Näiden kliinisten testien ja tutkimusten lisäksi, pyydämme jatkuvasti saada kuulla asiakkailtamme heidän kokemuksiaan ja tuloksiaan tuotteidemme ja hoitojemme kanssa. Kuka voisi paremmin todistaa hoitojemme tehon, kuin asiakkaamme!

Maria on 31-vuotias ja työskentelee rekrytointiasiantuntijana asianajotoimistossa Tukholmassa. Hän asuu miehensä Jonaksen, sekä 3,5-vuotiaan poikansa Adrianin kanssa. Maria on käyttänyt Swiss Clinicin tuotteita noin kaksi vuotta. Olimme häneen yhteydessä kuullaksemme, kuinka hänellä on sujunut Skin Renewal-hoitonsa kanssa.

”Skin Renewal on pelastajani! Se pelasti minut väsyneeltä, elottomalta iholta, joka johtui univajeen ja stressin yhdistelmästä”. Hän jatkaa, ”Kaiken tämän lisäksi, minulle puhkesi akne raskauden aikana, josta aiheutuneet arvet leuassani olivat lähes violetteja.” Hän kertoo myös, että hän käyttää Swiss Clinicin Penta teknologiaa hyödyntävää Skin Care Range-sarjaa. ”Olen huomannut, että Skin Care Range pitää ihoni käynnissä mikroneulaushoitojeni välissä (toisin sanoen Skin Renewal-hoitojen välissä). Pidin aiemmin seerumeita täysin turhina tuotteina, mutta olen huomannut, että seerumi antaa iholleni aivan uskomattoman hehkun! Tämä tuotesarja sopii minulle todella hyvin, tavallisesti normaali ihoni herkistyy, kun olen stressaantunut (eli koko ajan – haha), ja erityisesti talvikuukausina.”

Seuraavaksi Maria siirtyy puhumaan Skin Renewalista. ”Kun aloitin hoidon, huomasin välittömiä tuloksia – ihoni oli hehkuva ja kimmoisa. Kahden kuukauden jatkuvan käytön jälkeen (viisi päivää rullausta ja viisi päivää lepoa), huomasin, kuinka inhottavat aknearpeni alkoivat vaaleta!”

”Nykyään käytän Skin Renewalia kerran tai kaksi viikossa. Lähinnä ylläpitääkseni tuloksia, mutta myös hemmotellakseni itseäni. Minulle se on hyvä vaihtoehto kuorinnalle tai naamiolle. Pidän sen aikaansaamasta tunteesta, ja se antaa iholleni potkua. Tämän lisäksi käytän Skin Care Range-sarjaa aamuin illoin.”  

Hän jatkaa kertomalla, että “kerron usein ystävilleni Skin Renewalista, joiden huomaan olevan vastaavassa tilanteessa kuin minä olin aiemmin – kun iho on harmaa ja väsynyt lasten saamisen jälkeen, jolloin on paljon unettomia öitä ja stressaava elämäntilanne. Muistutan heitä, että mikroneuloista huolimatta, hoito ei satu yhtään! Yritän kuvailla sitä tunnetta – se tuntuu melkein kuin ihosi aktivoituisi, verenkiertosi paranee ja pystyt lähes tuntemaan sen tehon. Hoito on niin paljon konkreettisempi kuin naamio. Ja kaikki ne, jotka näkivät ja muistavat aknearpeni, ovat nyt ostaneet omat Skin Renewal-hoidot.”

Lopuksi pyysimme Mariaa tiivistämään Skin Renewal-hoidon yhteen lauseeseen:

“Hoito, joka uudelleenaktivoi ihosi!”

Hoito on helppo tehdä itse kotona, ja tulokset ovat todistettuja.

Skin Renewal-hoito voitti Innovation of the Year -palkinnon Swedish Beauty Awards -gaalassa vuonna 2015. Tilaa oma hoitosi täältä!

Haluaisitko sinäkin jakaa Swiss Clinicin tuotteilla aikaansaamasi tulokset? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme!