Tapaa Madeleine, asiakkaamme joka kokeili mikroneulaushoitoa ja pääsi eroon ihottumastaan Tapaa Madeleine, asiakkaamme joka kokeili mikroneulaushoitoa ja pääsi eroon ihottumastaan
Ostoskori
Tapaa Madeleine, asiakkaamme joka kokeili mikroneulaushoitoa ja pääsi eroon ihottumastaan

Publicerad:2018-09-05

Tapaa Madeleine, asiakkaamme joka kokeili mikroneulaushoitoa ja pääsi eroon ihottumastaan

Onko sinulla kiire? Tässä artikkelissa käsitellään:

Madeleine on 23-vuotias kauneudenhoidosta kiinnostunut opiskelija Ruotsin Östersundista, jonka on uskollinen Swiss Clinicin asiakas. Vuonna 2012 hän huomasi poskillensa ilmestyneen ihottumaa, joka paheni jatkuvasti. Lopulta hän haki apua myös lääkäriltä, mutta ei löytänyt apua ihottumaan. Lopulta hän törmäsi Swiss Clinicin tuotteisiin Youtubessa, ja kiinnostui mikroneulauksesta. Madeleine tilasi lopulta hoidon, ja huomasi suuren eron ihossaan jo kuukauden hoitojakson jälkeen! Ihottuma katosi lähes kokonaan ja iho tuntui terveemmältä ja kosteutetulta. Madeleine kertoo, että hänen odotuksensa hoidon suhteen eivät olleet kovin korkealla, koska mikään, mitä hän oli kokeillut viimeisen kuuden vuoden aikana, ei ollut auttanut. ”Tulokset ylittivät odotukseni reilusti ja jatkan hoitoa edelleen”, kertoo Madeleine.

Löydä sinäkin Face - Microneedling Home Treatment. Täältä voit lukea lisää palkitusta ihonhoidosta. .

Me Swiss Clinicillä työskentelemme jatkuvasti tutkimuksen ja tuotekehityksen kanssa. Tuotteemme testataan laboratoriossa monin eri tavoin (mutta ei ikinä eläinkokein!). Näiden kliinisten testien lisäksi, seuraamme jatkuvasti myös asiakkaidemme tuloksia. Asiakkaidemme kokemukset ovat loppupeleissä kaikista tärkeimpiä.

Madeleine on 23 vuotta vanha ja opiskelee sosiologiaa Östersundissa. Hän on todellinen ”beauty junkie” ja lähes pakkomielteinen meikin ja kauneudenhoidon suhteen. Hän kokeilee mielellään uutuuksia jatkuvasti, ja oppii mielellään uutta ihonhoidosta ja kauneustrendeistä. Hän löysi Swiss Clinicin Youtuben kautta nähtyään videon, missä suositeltiin mikroneulaushoitoa.

Madeleinella on ollut ongelmia poskillaan olevan punaisen ihottuman kanssa, aina vuodesta 2012 asti. Ihottuma on pahentunut vuosien varrella, ja Madeleine on kokeillut lähes kaikkea, myös lääkärin määräämiä hoitoja, tuloksetta.

”Lääkärit eivät osanneet sanoa mistä ihottuma johtui, mutta epäilivät syyksi ihoni kuivuutta. Sain neuvoksi rasvata ihoni useita kertoja päivässä, ja seurata muuttuuko iho tämän myötä paremmaksi. En huomannut ihossani suurempaa muutosta, joten päätin tilata Face -mikroneulaushoidon Swiss Cliniciltä, sillä ajattelin, että ei kokeilemisesta haittaakaan ole…”

Madeleine on käyttänyt hoitoa hieman yli kuukauden, ja tulokset ylittivät hänen odotuksensa. Hän suorittaa hoidon iltaisin, kuuriluontoisesti. ”Tavallinen hoitojakso kestää 5 päivää, jonka jälkeen annan ihoni levätä 5 päivää. Sitten aloitan hoidon uudelleen”, kertoo Madeleine. Hän aikoo jatkaa hoidon kanssa, kunnes hänen ihonsa on täysin palautunut normaaliksi.

”Hoito on hyvin yksinkertainen, ja se on nykyään mukava osa iltarutiiniani. Skin Rollerin käyttö on minusta aika miellyttävää ja olen yllättynyt sen positiivisista vaikutuksista. Ihottuma poskissani on pienentynyt huomattavasti ja posket punoittavat ja oireilevat paljon vähemmän.”

Madeleinen kokemat positiiviset vaikutukset pohjautuvat ihon parantuneeseen kosteustasapainoon. ”Seerumi on uskomattoman kosteuttava, ja se imeytyy huomattavasti syvemmälle ihoon mikroneulojen avulla”, kertoo Madeleine.

”Poskeni olivat kuin aavikko aikaisemmin, en saanut mitään imeytymään ihooni. Nyt ihoni aivan janoaa kosteutta, ja imee itseensä kaiken minkä se saa.”

Madeleine suosittelee lämpimästi mikroneulauksen kokeilemista. Hän uskoo hoidon olevan hyvä apu kaikille niille, joilla on ihohuolia, mutta joilla ei ole aikaa tai varaa käydä kauneushoitolassa.

”Minusta on ihanaa varata illalla hetki aikaa pelkälle ihonhoidolle. On myös mahtavaa, että ei tarvitse mennä hoitolaan voidakseen hemmotella itseään.”

Hoito on helppo suorittaa kotona itse, ja tulokset ovat silminnähtävissä.

Nyt voit tehdä Swiss Clinicin ilmaisen ihotestin, ja saada räätälöidyn suosituksen juuri sinulle.

Haluatko sinäkin jakaa kokemuksiasi Swiss Clinicin tuotteista tai kotihoidoista? Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme!