Swiss Clinic koki muodonmuutoksen Swiss Clinic koki muodonmuutoksen
Ostoskori
Swiss Clinic koki muodonmuutoksen

Publicerad:2017-11-03

Swiss Clinic koki muodonmuutoksen

Se, kuinka haluamme tuoda itseämme esiin, heijastuu usein persoonallisuudestamme ja siitä, miltä meistä tuntuu. Sama koskee yrityksiä, ja meistä tuntui, että nyt meidän on aika päivittää ulkoasumme.

Kun Swiss Clinic lanseerattiin, visionamme oli kehittää innovatiivisimmat ja tehokkaimmat kotona tehtävät kauneushoidot. Mikään ei ole muuttunut tämän suhteen, mutta me olemme kehittyneet. Olemme vahvistaneet asemaamme verkossa ja Swiss Clinicin tuotteita on nyt saatavilla useilla markkinoilla (ja lisää uusia markkinoita avataan koko ajan). Olemme kehittäneet verkkosivujamme, jotta ne olisivat mahdollisimman helpot ja miellyttävät käyttää. Olemme myös lanseeranneet laajan tutkimus- ja kehitystyön tuloksena useita innovatiivisia kotikäyttöön tarkoitettuja hoitoja, joista olemme erittäin ylpeitä. Itse asiassa niin ylpeitä, että haluamme huutaa sen ääneen!

Esittelyssä uusi ilme

Kaiken tämän kehityksen myötä päätimme, että me ansaitsemme uuden ulkoasun. Kuten sinä saatat esimerkiksi päivittää vaatekaappisi vuodenaikojen vaihtuessa, mekin haluamme pitää kiinni uusimmista trendeistä, kehityksestä sekä teknologiasta. Tästä huolimatta omaamme edelleen samat arvot ja uskomukset kun aiemmin. Uuden graafisen identiteettimme keskeinen pilari on logo, joka edustaa yhtenäisyyttä ja täydentymistä. Väreiksemme olemme valinneet klassisen yhdistelmän hopeaa ja valkoista, täydentäen väripalettiamme tummanpunaisella. Meidän mielestämme nämä elementit yhdessä edustavat tasapainoa kliinisten innovaatioiden sekä modernin kauneudenhoidon välillä - eli juuri sitä mitä haluamme tarjota sinulle.

Kaikki on erilaista, tosin mikään ei ole muuttunut

Tulet lähikuukausien aikana näkemään erilaisia logotyyppejä sekä pakkauksia, sillä uudistamme ilmettämme vähitellen. Huolimatta siitä, miltä pakkaukset näyttävät, sisältö on sama; kauneushoitoja kotikäyttöön, joita Swiss Clinic on kehittänyt mullistaakseen kauneudenhoitorutiinisi. Olemme siis edelleen sama Swiss Clinic, olemme vain kokeneet muodonmuutoksen ja tunnemme nyt itsemme säihkyvämmäksi sekä lumoavammaksi - juuri niinkuin sinä!

Make a Difference