Skin Renewal - palkittu supertähti Skin Renewal - palkittu supertähti
Ostoskori
Skin Renewal - palkittu supertähti

Publicerad:2017-11-03

Skin Renewal - palkittu supertähti

Sanotaan, ettei tulisi valita suosikkia, ja emme me haluaisikaan, mutta emme voi olla olematta erityisen ylpeitä pienestä supertähdestämme; Skin Renewalista.

Vaikka mikroneulaus ihonhoitona on ollut täällä jo pidemmän aikaa, on kotona tehtävä mikroneulaus ollut esillä vasta muutaman vuoden. Muokkaamalla perinteisen mikroneulauksen konseptia, aikaansaadaan menetelmä, joka mahdollistaa hoidon suorittamisen itse kotona. Tämän seurauksena syntyi hoito, jonka yhä useammat ihmiset lisäävät päivittäisiin kauneudenhoitorutiineihinsa.

Kauneudenhoitoala seuraa

Kuluttajat eivät ole ainoita, jotka ovat vaikuttuneita. Kauneusala on yleisesti ottaen yhä hullaantuneempi tähän vallankumoukselliseen tapaan lisätä ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Bloggarit, vloggarit, toimittajat, lääkärit sekä kauneusgurut ovat valmiita kuulemaan, että tämä on SE hoito, joka boostaa ihoasi.

Todella innovatiivinen

Tästä syystä, sen ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä, kun muutama vuosi sitten saimme kirjeitä, joissa kerrottiin, että Skin Renewal -hoito on ehdolla arvostetuissa palkintogaaloissa. Mutta meille se oli yllätys. Olimme tyytyväisiä ja innoissamme, sillä olimme mukana kilpailussa, jossa vastassamme oli alan tunnetuimpia brändejä.

Halkeamaisillaan ylpeydestä

Kuten kerroimme, olimme tyytyväisiä ja innoissamme ollessamme ehdolla kategoriassa ‘Beauty Accessory of the year’ tanskalaisessa Beauty Awards-gaalassa sekä ‘Skin Care of the Year’, norjalaisessa Cosmetic Awards-gaalassa. Mutta sinä hetkenä kuin pieni tähtösemme, anteeksi, Skin Renewal -hoitomme, meni ja voitti Vuoden innovaatio -palkinnon Ruotsin Beauty Awards-gaalassa, luulimme, että sydämemme halkeaa onnesta ja ylpeydestä. Vaikka emme valitse suosikkeja, sillä meillä on monia upeita hoitoja laajassa valikoimassamme, on Skin Renewal -hoidolla erityinen paikka sydämessämme - se joka on ja saa sinut näyttämään supertähdeltä!

Täältä voit lukea lisää kotona tehtävästä mikroneulaushoidosta, Skin Renewalista.