Sanne Alexandra X Swiss Clinic Sanne Alexandra X Swiss Clinic
Ostoskori
Sanne Alexandra X Swiss Clinic

Publicerad:2018-11-08

Sanne Alexandra X Swiss Clinic

Saammeko esitellä ihanan ruotsalaisen vaikuttajan, bloggaajan, tv-persoonallisuuden, äidin ja designerin Sanne Alexandran? Aloitimme yhteistyön Sannen kanssa ja kehitimme sotkuttoman, kaksivaiheisen Detox ja Glam-hoidon, joka antaa sinulle kauniin hehkuvan ja kosteutetun ihon!

“Rakastan ihonhoitoa ja Swiss Clinic on aina ollut minun luotettuni ihonhoidon saralla. Olen aina unelmoinut omien ihonhoitotuotteiden kehittämisestä, joten olen erittäin innoissani tästä yhteistyöstä!”

Koska Sanne Alexandra rakastaa täydellisen kuulasta, hehkuvaa ihoa, oli se tuotekehittelyn lähtökohtana. Sanne Alexandra ja Swiss Clinicin asiantuntijat kävivät läpi jokaisen yksityiskohdan tuotteiden osalta, koostumuksesta, tuoksusta, pakkauksesta, nimestä ja ainesosista alkaen.

19€

Sanne Alexandran vinkit naamioiden käyttöön

Saadaksesi parhaat tulokset, hiero pakkaukseen jäänyt ylimääräinen seerumi iholle ennen meikkausta. Sanne suosittelee myös jättämään seerumin iholle yön ajaksi, jolloin se toimii yönaamion tavoin. Ihosi on upeasti kosteutettu ja hehkuva herätessäsi aamulla!

Detoxifying Sheet Mask

Musta bambu

Glowy Glam Sheet Mask

Lyocell

Tilaa omasi täältä