Miksi kuivanaamiot ovat kuumin trendi juuri nyt? Miksi kuivanaamiot ovat kuumin trendi juuri nyt?
Ostoskori
Miksi kuivanaamiot ovat kuumin trendi juuri nyt?

Publicerad:2018-10-29

Miksi kuivanaamiot ovat kuumin trendi juuri nyt?

Saammeko esitellä sinulle vallankumouksellisen kuivan kasvonaamion? Kyllä, luit oikein – naamio on täysin kuiva ja jopa märkää naamiota tehokkaampi! Koska naamio on vedetön, ei se kuivata ihoa ylimääräisellä vedellä tai kasvojen pesulla. Naamion käyttö on myös helppoa, koska voit tehdä muita askareita samalla kun sinulla on naamio kasvoillasi!

Tavallisiin märkiin kangasnaamioihin verrattuna, on kuivanaamio ainutlaatuinen myös aktiivisten ainesosiensa puolesta. Perinteiset naamiot sisältävät yleensä jopa 85% vettä sekä n. 5-7 aktiivista ainesosaa jotka vaikuttavat ihon pinnalla. Swiss Clinicin kuivanaamiot sisältävät jopa 87% aktiivisia ainesosia jotka vaikuttavat iholla jopa kahdeksan tuntia käsittelyn jälkeen.

Sen sijaan että naamio olisi upotettu seerumiin, on kuivanaamion aktiiviset ainesosat uutettu tekstiilin sisään, mikä tekee naamiosta entistä tehokkaamman. Naamio aktivoituu ihokontaktista, jolloin aktiiviset ainesosat vapautuvat ja tunkeutuvat ihon eri kerroksiin. Naamio sisältää myös vitamiineja ja hoitavia öljyjä, ja se on kehitetty erityisesti tasoittamaan juonteita, nuorentamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tämän ohella se antaa iholle kauniin, terveen hehkun.

Naamion käyttö on myös todella helppoa! Se soveltuu hyvin käytettäväksi aamuaskareiden lomassa, töissä ennen tärkeää kokousta tai jopa lentokoneessa. Laskeudu kohteeseen iho kauniisti hehkuvana ja kosteutettuna!

Hand - ja Face Dry Mask -kuivanaamiot (jokaista naamiota voi käyttää jopa 3 kertaa!)

1. Aseta naamion vaaleanroosa aktiivinen puoli puhdistettua ihoa vasten

2. Pujota naamion lenkit korviesi tai peukaloidesi ympärille ja asettele naamiot sopivasti.

3. Hiero naamion pintaa huolellisesti kauttaaltaan aktivoidaksesi naamio. Anna naamion vaikuttaa 15 minuuttia.

4. Riisu naamio varovasti ja älä huuhtele ihoa

5. Taittele naamio aktiivinen puoli sisäänpäin, aseta naamio takaisin pakkaukseen ja sulje se huolellisesti.

Ei sotkua – helppo käyttää – antaa uskomattoman hehkun

Tilaa omasi täältä:

Hand Dry Mask

Face Dry Mask