Lisa Anckarman: Kuinka sain pidemmät ripset vain muutamassa viikossa Lisa Anckarman: Kuinka sain pidemmät ripset vain muutamassa viikossa
Ostoskori
Lisa Anckarman: Kuinka sain pidemmät ripset vain muutamassa viikossa

Publicerad:2018-02-01

Lisa Anckarman: Kuinka sain pidemmät ripset vain muutamassa viikossa

Luonnollisen pitkät ja tuuheat ripset kuuluvat monien toivomuslistalle. Onneksi nyt on olemassa tapa saavuttaa ne luonnollisesti! Ruotsalainen vaikuttaja Lisa Anckarman on yksi useista Swiss Clinicin Eyelash Enhancer Serumia kokeilleista. Lisa näki muutoksen ripsissään jo 10 päivän käytön jälkeen ja suosittelee tuotetta nyt myös seuraajilleen! – Tämä on ehdottomasti yksi minun parhaista kauneusvinkeistäni, huomasin eron jo kahdessa viikossa.

JUURI NYT: Kokeile Eyelash Enhancer Serumia alennettuun hintaan alekoodilla LISA20 – saa 20% alennus kassalla!

Voit saada ripsesi näyttämään pidemmiltä ripsienpidennysten, ripsivärin ja ripsentaivuttimen avulla, mutta vaikutus on vain väliaikainen.

Niille jotka haluavat saada luonnollisesti pitkät ja tuuheat ripset, löytyy toinen ratkaisu: Eyelash Enhancer Serum.

Lisa Anckarman on yksi useista seerumia kokeilleista henkilöistä, ja hän on enemmän kuin tyytyväinen tulokseen.

- Huomasin selvän eron jo kahden viikon jälkeen. Käytettyäni seerumia kuusi viikkoa, olen saanut näin kauniin tuloksen, olen todella tyytyväinen, sanoo Lisa.

Käytettyäni Eyelash Enhancer Serumia kuusi viikkoa, on ripseni melkein tuplasti pidemmät, kertoo Lisa Anckarman.

Eyelash Enhancer Serum on yksi Suomen myydyimmistä ripsiseerumeista, mitä ei ole vaikea uskoa, kun näkee tulokset.

Seerumin ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta, ripset pitenevät jo 3-6 viikon hoidon aikana. Useimmat näkevät eron jo kauan ennen tätä.

Kuinka se sitten toimii?

Seerumin aktiiviset ainesosat Redensyl ja Biosaccharides yhdessä stimuloivat karvankasvua ja vähentävät ripsien irtoamista. Tämä mahdollistaa sen, että ripsiesi kasvuvaihe jatkuu pidempään ja ripset jatkavat kasvua vielä silloin, kun ne normaalisti olisivat irronneet.

Tutkimukset osoittavat, että vaikuttava aine Redensyl kiihdyttää ripsien kasvua jopa 200% jo kymmenessä päivässä – verrattuna käsittelemättömiin ripsiin.