Kolme suurinta eroa Swiss Clinicin Skin Rollerin ja muiden tarjolla olevien rollereiden välillä Kolme suurinta eroa Swiss Clinicin Skin Rollerin ja muiden tarjolla olevien rollereiden välillä
Ostoskori
Kolme suurinta eroa Swiss Clinicin Skin Rollerin ja muiden tarjolla olevien rollereiden välillä

Publicerad:2018-06-07

Kolme suurinta eroa Swiss Clinicin Skin Rollerin ja muiden tarjolla olevien rollereiden välillä

1. Turvallisuus

Vahvin argumentti Swiss Clinicin Skin Rollerin puolesta on kotona käytettävän, ihon lävistävän tuotteen turvallisuus. Valmistamme Skin Rollerimme korkeimmat vaatimukset täyttävissä tehtaissa, korkeimpien standardien mukaan. Rollereiden kokoaminen tapahtuu käsin, mutta laatua ja tuotteiden standardinmukaisuutta seuraavat viisi tietokoneohjattua mittauslaitetta ja laaserskannausjärjestelmä. Kaikki tavarantoimittajamme läpikäyvät jatkuvasti tarkastuksia, ja täyttävät ISO:9001 laatuvaatimukset.

2. Neulanpituus (alle 0,5 mm)

On tärkeää, että kotikäytössä mikroneulausrullan neulanpituus ei ylitä 0,5mm. Jos neulanpituus ylittää 0,5mm, tulee hoito suorittaa ammattilaisen toimesta, sillä tällöin neulat yltävät ihon syvempiin kerroksiin.  

* Monet tavarantoimittajat väittävät, että neulojen määrällä on suuri vaikutus, mutta niin ei ole. Neulojen määrä on esteettinen ja ergonominen kysymys. Mitä enemmän rullaat, sitä enemmän mikrokanavia luot ihoon. Näin ollen useampia neuloja sisältävä Skin Roller vaatii vähemmän rullausta saavuttaakseen samat tulokset.

3. Materiaali (aitoa hopeaa)

Swiss Clinic on ylpeä ollessaan markkinoiden ainoa, jonka Skin Roller on tuplapinnoitettu. Neulat on valmistettu japanilaisesta ruostumattomasta kirurginteräksestä ja pinnoitettu sterling-hopealla. Syy tähän on se, että hopea on materiaalina pehmeä ja helposti muovattavissa toivottuun muotoon. Tämä myös vähentää allergisten reaktioiden riskiä.

Huomioithan, että hoitojemme salaisuus on mikroneulauksen ja iholle levitettävän, tehokkaan seerumin yhdistelmä. Seerumimme on kehitetty tarkan tutkimustyön tuloksena (pidä mielessäsi, että seerumi imeytyy ihoon 300% paremmin mikrokanavien ansiosta), jotta sinä voit saada parhaan avun ihopulmiisi.

Swiss Clinic on ruotsalainen, palkittu kauneusalan yritys, jonka päätoimisto sijaitsee Tukholmassa.