Anna Pastak – Swiss Clinicin tuotteissa yhdistyy luksus ja arjen tarve Anna Pastak – Swiss Clinicin tuotteissa yhdistyy luksus ja arjen tarve
Ostoskori
Anna Pastak –

Publicerad:2018-07-06

Anna Pastak – "Swiss Clinicin tuotteissa yhdistyy luksus ja arjen tarve"

Anna Pastak kirjoittaa suosittua Mungolife-blogia, jossa kertoo elämästään yrittäjänä ja pienen pojan äitinä. Anna on kertonut blogissa useaan otteeseen kokemuksistaan Swiss Clinicin tuotteiden kanssa, ja monet lukijat tietävätkin Annan vannovan mm. mikroneulauksen nimeen.

Annasta tuli Swiss Clinicin blogilähettiläs keväällä 2018 ja halusimme esitellä Annan myös teille! Pyysimme Annaa vastaamaan muutamaan kysymykseen ihonhoidosta.

Kerrotko lyhyesti itsestäsi, kuka olet?

Olen Anna, pian 30-vuotias ammattibloggaaja ja kotiäiti. Olen pienen taaperon melko kiireinen yrittäjä-äiti, mutta saan onnekseni tehdä työkseni jotakin, mikä kiinnostaa minua hurjasti. Tykkään estetiikasta ja kaikesta kauniista. Kirjoitankin lifestyle-blogiani etsien aina tasapainoa arjen todellisuuden ja kauniiden esteettisten kuvien ja asioiden välillä. Pidän paljon muodista ja matkailusta, kauneudenhoidosta ja hyvästä ruoasta. Kiinnostun jatkuvasi uusista asioista ja lähden melko spontaanisti mukaan todella erilaisiin juttuihin.

Kuinka hoidat ihoasi, onko sinulla jokin tietty kauneudenhoitorutiini?

Kauneudehoitorutiinini elävät ihan hirveästi kauden mukaan. Talvella jaksan panostaa ihonhoitooni paremmin kuin kesällä ja myös meikkaan talvella paljon enemmän. Suurimman osan kesästä kuljen meikittä ja parin luottotuotteen ihonhoitorutiinilla, mutta talvella saatan läträtä useilla tuotteilla ja hoidoilla. Välillä saatan olla hyvinkin hälläväliä, unohtaa pestä meikit ja kaatua sänkyyn pelkän hammasharjauksen jälkeen. Toisinaan taas tykkään tehdä naamion ja kuorinnan, levittää seerumia ja kasvorasvaa, laittaa itseruskettavaa ja muutenkin hemmotella itseäni ylellisillä kasvonaamioilla ja ottamalla aikaa ihan kunnolla kasvorutiinille!

Miksi pidät Swiss Clinicin hoidoista ja tuotteista?

Swiss Clinic on brändi, jonka olen tuntenut jo pitkään ja olen ollut hurjan tyytyväinen tuotteisiin, joita brändiltä käytän. Pidän tuotteista, sillä niissä yhdistyy luksus ja arjen tarve. Tuotteet ovat arjen luottotuotteita, mutta niiden koostumus ja paketointi tuovat arkeen pienen palan ylellisyyttä. On ihanaa, kun kotioloissa voi käyttää tuotteita, jotka ovat kylpylätasoisia, sillä kaikessa tässä kiireessä itseni hemmottelu jää usein vähän taka-alalle.

Mitkä ovat sinun top 3 suosikkituotteesi Swiss Cliniciltä?

Suosikkituotteeni Swiss Cliniciltä ovat 0.2 mm mikroneulain ja Face Serum –seerumi, eli Skin Revival –setti. Se on ihan luottotuotteeni kauneudenhoidossani. Itseruskettava on toinen suosikkituotteeni, sillä se on todella helppo käyttää, tehokas ja nopea eikä sotke tai haise itseruskettavalle. Pienet purkit on helppo pakata mukaan ja ne ovat tosi ihania tuotteita joissa on ajateltu kuluttajaa loppuun asti. Kolmas suosikkini tällä hetkellä on ihana Micellar meikinpoistoaine. Se on niin helppo käyttää, kun sitä ei tarvitse pestä pois ja jättää ihanan tunnun kasvoille! Helppo ja nopea reissussa, kesän riennoissa ja laiskalle ihmiselle, kuten minulle…

Haluatko kauniin ja hehkuvan ihon? Kokeile Annan suosikkia Skin Revivalia – löydät sen täältä!