3 tarpeellista vinkkiä uuteen vuoteen 3 tarpeellista vinkkiä uuteen vuoteen
Ostoskori
3 tarpeellista vinkkiä uuteen vuoteen

Publicerad:2018-12-17

3 tarpeellista vinkkiä uuteen vuoteen

Pian on taas aika toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi! Uusi vuosi, uusia mahdollisuuksia ja uusia uudenvuodenlupauksia rikottavaksi. Hyvästellään vuosi 2018 iho upean hehkuvana!

1. Valmistaudu ajoissa

Ei ole mitään inhottavampaa kuin huomata, että et ole ehtinyt tehdä kaikkea tarvittavaa. Aloita siis valmistautuminen ajoissa tänä vuonna! Tarkista ihonhoitorutiinisi noin viikkoa ennen uutta vuotta, jotta ehdit uuttaa ihoosi tarpeeksi kosteutta ja saada aikaan kaunis hehku iholla.

2. Päivetys ei ole koskaan pahasta

Uhmaa pimeää vuodenaikaa ja esiinny tämän vuoden viimeisissä kuvissa upean päivettyneenä. Hydrating Self-Tan Padsimme antaa ihollesi raikkaan sävyn, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Lappujen käyttö kannattaa aloittaa ajoissa, muutamaa päivää ennen juhlallisuuksia. (Vinkki: Puhdista kasvot Micellar Cleansing Gelillä ennen lappujen käyttöä).

3. Hehkuva iho kruunaa kokonaisuuden

On uudenvuodenaatto – hemmottele itseäsi! Kokeile Detox & Glam Treatment-naamiota, antamaan ihollesi maaginen hehku koko illaksi! Siteerataksemme Sannea, on hänen ihonsa “valmis punaiselle matolle jo vartissa naamion ansiosta”. Ja tiedätkö mikä on hoidossa parasta? Pakkaus sisältää täydellisen naamion vuoden ensimmäiselle päivälle, sillä  Detoxifying Sheet Mask poistaa iholta pitkän illan jättämät jäljet.

Toivomme, että sinulla on hauska ja merkityksellinen uusi vuosi!

Hyvää uutta vuotta!

Swiss Clinic