"En uskonut, että tulokset voisivat vastata korkeita odotuksiani, mutta tulokset yllättivät minut!" "En uskonut, että tulokset voisivat vastata korkeita odotuksiani, mutta tulokset yllättivät minut!"
Ostoskori
Swiss Clinic Magazine

"En uskonut, että tulokset voisivat vastata korkeita odotuksiani, mutta tulokset yllättivät minut!"

Ruotsalainen Marika Axén, 38, kirjoittaa suosittua Inredningsfrun-blogia jossa hän jakaa mm. sisustus- ja elämäntapavinkkejä. Bloggaamisen lisäksi Marika työskentelee opettajana ja hänellä on kolme lasta, joten hänen elämänsä on lievästi sanottuna hektistä. Kiire johtaa usein siihen, että hän ei aina kykene priorisoimaan omaa hyvinvointiaan. ”Laiminlyötyäni ihonhoitoa useiden vuosien ajan, on ihoni nyt veltostunut ja eloton” kertoo Marika ja jatkaa: "Skin Revival on kaikkien kiireisten pelastus, joilla ei ole aikaa tai varaa käydä kauneushoidoissa, mutta jotka silti haluavat pitää ihostaan huolta!"

Nyt voit kokeilla Skin Revival -hoitoa itse ja kokea eron – tilaa suosittu hoito täältä. Tavanomainen toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Yleinen virhe ihonhoidossa on, että emme pidä ihostamme tarpeeksi hyvää huolta, erityisesti stressaavina ajanjaksoina, kun iho tarvitsisi huolenpitoa eniten. Marika tunnustaa tehneensä tämän virheen. "Useiden vuosien laiminlyönti ihonhoidossa ja aurinkosuojakertoimen käytössä on jättänyt ihoni veltostuneeksi ja elottomaksi. Hienot juonteet silmieni ympärillä ja otsassa ovat tulleet näkyvimmiksi täytettyäni 35 ja saatuani kolmannen lapseni."

Marika on nyt päättänyt korjata tilanteen: ”Haluan saada takaisin ihoni hehkun, elastisuuden ja pehmeyden”. Marika on aiemmin kokeillut Skin Renewalia, kotona tehtävää mikroneulaushoitoa. Hän oli hoitoon todella tyytyväinen, minkä takia hänellä on korkeat odotukset Skin Revival –hoidosta. "En uskonut, että tulokset voisivat vastata korkeita odotuksiani, mutta tulokset yllättivät minut!" kertoo Marika.

Hun har tidligere testet Skin Renewal hjemmebehandling og var veldig fornøyd og hadde derfor høye forventninger til Skin Revival. "Jeg trodde aldri at resultatet skulle matche mine høye forventninger - men det gjorde det!" Sier Marika.

Marika käytti Skin Revivalia viisi päivää, jonka jälkeen hän antoi ihon levätä yhtä kauan. Tätä rutiinia hän jatkoi kolme viikkoa. Ihonhoitohetkistä tuli hänen omaa aikaansa, lasten jo mentyä nukkumaan. "Tuntui niin ylelliseltä pitää ihostani ja itsestäni huolta – se tuli todella tarpeeseen!"

Skin Revival on mikroneulaushoito, jossa mikroneulaus yhdistetään hyaluronihappoja sisältävään seerumiin. Kyseessä on yksi kauneusklinikoiden suosituimmista hoidoista. Skin Revival on kehitetty olemaan helposti käytettävissä kotona, silloin kun sinulle sopii. Helppoa, tehokasta ja hintansa arvoista.

”Rakastan tunnetta, kun kasvojen verenkierto aktivoituu hoidosta. Pidän siitä, kun tunnen selkeästi, että rolleri tekee työnsä ja huomaan eron. Saatan ikävöidä hoidosta saatavaa tunnetta koko päivän, erityisesti sitä, kun levitän seerumin iholle rullauksen jälkeen” kertoo Marika.

Lopuksi Marika haluaa antaa suosituksen. ”Suosittelisin tuotetta kaikille, joilla on väsynyt, epäpuhdas iho, joka tuntuu veltostuneelta ja elottomalta. Anna itsellesi Skin Revival-hoito, ja huomaa kuinka ihosi muuttuu raikkaammaksi, kimmoisammaksi ja saa kuultonsa takaisin. On äärettömän ylellisen tuntuista tehdä spa-hoito siellä, missä viihdyn parhaiten ja missä vietän suurimman osan ajastani – nimittäin omassa kodissani!”

Näe tulokset itse – tilaa suosittu Skin Revival kotihoito tänään!

Kiitos, sinut on nyt lisätty postituslistalle.

Kyllä kiitos, vastaanotan mielelläni tarjouksia, uutisia sekä uusimpia kauneudenhoitovinkkejä Swiss Cliniciltä