SKINCARE COLLECTION SKINCARE COLLECTION
Ostoskori

SKINCARE COLLECTION

Sisältävätkö tuotteet eläinperäisiä aineita?

Kaikki Swiss Clinicin tuotteet, poislukien Night Cream, ovat vapaita eläiinperäisistä aineista. Yövoide sisältää mehiläisvahaa, jolle ei vielä ole keinotekoista vastinetta. Mehiläisvahan koostumuksen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta se suojaa ihoa öljyjä ja rasvoja paremmin, imeytyen hitaasti ihoon. Vaha ei tuki ihohuokosia, se rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Yövoide sisältää myös etanalimaa, joka tunnetaan sen erinomaisista restoratiivisista ja kosteuttavista ominaisuuksista. 

Mitään tuotteistamme ei ole testattu eläimillä, ja Swiss Clinic on ylpeä PETAn jäsen (People for the Ethical Treatment of Animals).

Sopiiko Skin Care Collection minun ihotyypilleni?

Ainutlaatuista ja ihmeellistä ihonhoitosarjassamme on se, että tuotteemme sisältävät jopa kahdeksaa hyaluronihappoa ja viittä eri peptidiä, jotka monitoimisen tekniikan avulla tarjoavat sinulle useita hyötyjä.

Ainesosat on valittu huolella jälleenrakentamaan, palauttamaan säihkeen, imeytymään, kosteuttamaan sekä antamaan iholle tehokkaita ravinteita.

PENTA-teknologiamme mahdollistaa KAIKKIEN ihotyyppien hoitamisen. Tuotteita suositellaan sekä nuoremmille että vanhemmille naisille ja miehille.

Auttaako silmänympärysvoide tummiin silmänalusiin?

Kyllä, silmänympärysvoiteemme on osoittautunut tehokkaaksi tummien silmänalusten vähentäjäksi.

Mitä eroa on skin care collectionilla ja muilla samankaltaisilla tuotteilla?

Hyaluronihappo on todella tavallinen voiteiden ainesosa, jonka väitetään olevan tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan. Erona on kuitenkin se, että me käytämme useiden hyaluronihappojen yhdistelmää yhdessä ja samassa tuotteessa. Käytämme jopa kahdeksaa hyaluronihappoa, kun taas muut anti-age-voiteet sisältävät useimmiten vain yhtä tai kahta. Usean eri hyaluronihapon etuna on se, että voimme hoitaa useita erilaisia ihotyyppejä yhdellä ainoalla tuotteella.

Kuinka kauan tuotteet riittävät?

Mikäli noudattaa normaaleja ihonhoitorutiineja ja tuotteita käytetään päivittäin:
Day Cream 50ml, käytetään aamuisin, riittää n. 4-5 viikkoa
Night Cream 50ml, käytetään iltaisin, riittää n. 4-5 viikkoa
Eye Cream 15ml, käytetään aamuisin ja iltaisin, riittää n. 3-4 viikkoa
Face Serum 30ml, käytetään aamuisin ja iltaisin enne päivä- ja yövoidetta, riittää 4 viikkoa
Micellar Cleansing Gel 125ml, käytetään aamuin ja/tai illoin, riittää 4-5 viikkoa