SKIN ROLLER SKIN ROLLER
Ostoskori

SKIN ROLLER

Toimiiko Skin Roller kaikilla?

Kyllä, Skin Roller saa aikaan saman vaikutuksen ja tulokset riippumatta sukupuolesta, ihonväristä tai iästä. Alle 18-vuotiaiden ei kuitenkaan tule käyttää hoitojamme.  

Rullan neulat sisältävät 8,23% nikkeliä ja 0,23% titaania. Jos neulat sisältäisivät vähemmän nikkeliä, ei neuloista tulisi tarpeeksi kestäviä. Olettaen että neulat desinfioidaan aina käytön yhteydessä, ei rullan tulisi aiheuttaa allergiaa. Jos on nikkeliyliherkkä tai hyvin allerginen nikkelille, saattaa rulla aiheuttaa ihottumaa. Neuloissa on kuitenkin hopeapäällyste, mikä tarkoittaa, että iho ei ole suorassa kontaktissa nikkelin kanssa. 

Tästä huolimatta kehotamme sinua välttämään käyttöä, jos olet epävarma. 

Voinko käyttää Skin Rolleria jos minulla on aktiivinen akne?

Kyllä, jos kyseessä on lievä akne. Lievä akne esiintyy lisääntyneinä mustapäinä, pieninä
punertavina näppyinä tai ihon kohoumina.
Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on vaikea akne. Vaikeassa aknessa iholla esiintyy
tulehduksia sekä märkiviä paiseita.
Vaikealaatuisen aknen hoitoon voimme suositella pelkän Rejuvenating Serumin käyttöä.
Rejuvenating Serumin sisältämä Betaglukaani auttaa aknen peittämiä ihoalueita
palautumaan nopeammin.

Tehoaako Skin Roller hiustenlähtöä vastaan?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Skin Roller on joissakin tapauksissa saanut hiukset kasvamaan takaisin, mutta on tavallista, että jo olemassa olevat hiukset vahvistuvat. Yksittäisten hiussuortuvien elinikä pitenee, mistä johtuen hiusten ohentuminen kokonaisuudessaan hidastuu.

Minkä pituinen Skin Roller minun tulisi valita?

Jotta löydät juuri omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan pituuden käytä apunasi pituusopastamme, joka neuvoo sinua oikean pituuden valinnassa. Oppaasta löydät eri pituisten Skin Roller -ihorullien ominaisuudet ja käyttötarkoituksen. Opas myös kertoo, miten puhdistat ja huollat ihorullaa. Oppaan löydät täältä.

Kuinka usein Skin Rolleria tulee käyttää?

Rullan käyttötiheyteen ei löydy yhtä oikeaa vastausta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että rullaa ei tule käyttää liian usein, vaan ihon täytyy antaa myös levätä sen maksimaalisen parantumisen saavuttaakseen. Toista käsittely päivittäin 5 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen. Jatka hoitoprosessia 12 viikkoa ja arvio sen jälkeen tuloksia.
Suositeltu ajankohta hoidon suorittamiselle on iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jolloin iho saa levätä yön yli.

Onko Skin Roller aito Dermaroller?

Tämänkaltaisia ihorullia kutsutaan usein yleisesti nimellä ”dermaroller” (”Derma” –sana tulee latinasta ja tarkoittaa ihoa). Me emme kuitenkaan kutsu omaa rullaamme ”Dermarolleriksi”, vaan olemme luoneet rullallemme oman tavaramerkin, jota kutsumme Skin Roller –nimellä, joka on CE-sertifioitu.

Kuinka pitkäikäinen Skin Roller on?

Skin Roller ei valitettavasti ole ikuinen. Roller kerää paljon bakteereja, joista on mahdoton päästä 100% eroon, eivätkä neulat pysy yhtä terävinä, kun tuotetta käytetään. Jos haluat suorittaa hoitoa pidempiä ajanjaksoja, suosittelemme, että vaihdat Rollerisi uuteen 3-4 kuukauden välein.

Kuinka Skin Roller pidetään puhtaana?

Helpoin puhdistustapa käytön jälkeen on suihkuttaa Rulla puhtaaksi meidän Sanitizing Sprayllämme, joka sisältää e-vitamiinia sekä aloe veraa eikä kuivata ihoa. Puhdistukseen sopii myös muu antiseptinen bakteerit tappava puhdistussuihke. Säilytä Rolleria sen omassa muovikotelossa äläkä koskaan jaa tai lainaa rullaa kenenkään toisen kanssa.

Täytyykö Skin Rollerin käyttö yhdistää välttämättä hoitavan geelin tai voiteen kanssa?

Swiss Clinicin Skin Roller on erinomainen työkalu – helppo, turvallinen ja tehokas. Hoidon tulosten maksimoimiseksi, olemme kehittäneet erilaisia seerumeita ja kasvonaamioita, jotka ovat täynnä aktiivisia ainesosia, jotka edesauttavat mikroneulauksen tehoa ja vaikutusta. Mikroneulauksesta aiheutuneet mikrokanavat auttavat seerumeiden ja naamioiden aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon tavalla, joka ei olisi mahdollista käsittelemättömällä iholla. Imeytyminen tehostuu jopa 300%:lla.

Onko auringon ottaminen haitallista Skin Rollerin käytön jälkeen?

Emme suosittele ihon altistamista voimakkaalle auringon säteilylle tai solariumille heti ihorullalla suoritetun hoidon jälkeen. Miedommalle auringon säteilylle altistuminen ei kuitenkaan ole haitallista. Suosittelemme ihorullan käyttöä yhdessä Rejuvenating Serum –geelin kanssa. Geelin sisältämä Betaglukaani stimuloi ihon immuniteettiä luonnollisella tapaa ja suojaa näin ihoa muun muassa auringon säteilyltä.

Voiko Skin Rolleria käyttää raskauden tai imetyksen aikana?

Skin Rolleria voi hyvin käyttää imetyksen aikana.
Raskauden aikana on olemassa pieni riski pigmentaation syntyyn. Ihoon kohdistuva rasitus ja korkea hormonitaso voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia.
Tämän vuoksi emme suosittele Rollerin käyttöä raskauden aikana. Seerumia voi halutessaan käyttää.

Kuinka hyvin Skin Roller vaikuttaa venytysjuoviin ja raskausarpiin?

Me Swiss Clinicillä olemme kehittäneet erikseen hoidon, joka vähentää sekä selluliittia, että raskausarpia. Suosittelemme, että tutustut tarkemmin hoitoomme Skin Resculpting Treatment.
Tämä paketti sisältää erilaisen rollerin, jota kutsumme nimellä Skin Roller Body. Erona tavalliseen Skin Rolleriin on koko sekä neulojen suurempi etäisyys. Tämä mahdollistaa laajempien alueiden käsittelyn ja näin ollen tämä hoito on erinomainen selluliittia vastaan.