Skin Resculpting Treatment Skin Resculpting Treatment
Ostoskori

Skin Resculpting Treatment

Voinko käyttää tuotteita, jos olen raskaana?

Mikään ei osoita hoidon altistavan hoidettavaa henkilöä tai sikiötä riskeille.
Siitä huolimatta haluamme sinun pidättäytyvän tästä hoidosta raskausaikana.

Aiheuttaako Skin Roller - Body kipua tai verenvuotoa?

Skin Roller Bodyn korkea läpäisykyky saattaa tuntua ihossa. Käytön ei kuitenkaan tule tehdä kipeää, eikä aiheuttaa verenvuotoa. Mikäli näin pääsee käymään, johtuu se luultavasti liian voimakkaasta painalluksesta.
Suosittelemme, että käyttö aloitetaan erittäin kevyesti, jotta iholla on mahdollisuus tottua käsittelyyn, ja rakentaa vahvempaa ulointa kerrosta. Voit muutaman hoitokerran kuluttua lisätä vähitellen painetta ja löytää sinulle sopivan tason.
Jos satut ylirasittamaan ihoa ja huomaat, ettei käsitelty iho palaudu hyvin, pidä muutama päivä taukoa käsittelystä.

Kuinka saavutan parhaan tuloksen Skin Resculpting Treatmentilla?

Tärkeintä on noudattaa pakkauksen ohjeita huolellisesti. Saavuttaaksesi parhaan tuloksen selluliitin vähentämiseksi, suosittelemme, että yhdistät hoidon jatkuvaan fyysiseen harjoitteluun. Ole varovainen hoidon alussa ja löydä juuri sinun ihollesi sopiva paine.

Mikä on Skin Renewalin ja Skin Resculpting Treatmentin ero?

Skin Renewal on kehitetty hoitamaan kasvojen alueen iho-ongelmia. Pakettiin kuuluu 1 kpl Skin Roller ja 1 kpl Rejuvenating Serum. Skin Resculpting Treatment on suunniteltu käytettäväksi keholla. Tämä paketti sisältää Skin Roller - Bodyn sekä 1 kpl Cryogelin. Skin Roller (0.5mm) ja Skin Roller - Body (0.5mm) eroavat toisistaan sillä, että Skin Roller - Bodyssä on jopa kolme kertaa enemmän neuloja, sekä suurempi etäisyys neularivien välissä. Rulla on täten huomattavasti leveämpi, jonka takia sillä on helpompi hoitaa suurempia alueita sekä paksumpaa ihoa kuten reisiä ja takapuolta.
Skin Roller Bodyä ei tule käyttää kasvojen iholla, sillä se on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan vatsan, reisien ja pakaroiden ihoon.