Itseruskettavat Itseruskettavat
Ostoskori

Itseruskettavat

Mitä minun tulisi ottaa huomioon kun käytän itseruskettavia?

Älä levitä tuotetta iholle jossa on haavoja, ärsytystä tai iho on herkkä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Mahdollisia laikkuja tai epätasaista väriä saattaa ilmetä, jos iho on kuiva tai ihon pinnalla on paljon kuolleita ihosoluja. Tämän vuoksi suosittelemme, että kuorit ihon tarpeeksi usein, joka irroittaa kuolleet ihosolut ja edesauttaa tasaisen päivetyksen syntyä.

Voinko käyttää Self-Tanning Pads –lappuja juuri ennen nukkumaanmenoa?

Laput ovat ns. ”pillow proof”, mikä tarkoittaa että ne eivät tahraa lakanoita tai tyynyliinaasi. Parhaan tuloksen takaamiseksi, suosittelemme kuitenkin, että annat tuotteen imeytyä n. tunnin ajan ennen kuin menet nukkumaan.

Tahraako Self-Tanning Drops vaatteita?

Varmista, että iho on kuivunut ennen kuin puet päällesi. Suositeltava aika antaa tuotteen imeytyä on n. 1 tunti, mahdollisimman tasaisen tuloksen takaamiseksi.

Kuinka pian rusketus haalistuu, jos lopetan hoidon?

Päivetyksen haalistuminen on yksilöllistä, mutta se haalistuu tavallisesti n. 1-2 viikkossa. 

Minulla on käynnissä mikroneulaushoito. Voinko aloittaa Self-Tanning Treatment-hoidon samaan aikaan?

Voit käyttää Self-Tanning Treatment -tuotteita mikroneulaushoidon välipäivinä. Käytäthän tuotteita kuitenkin vasta sitten, kun olet antanut ihon levätä 3 päivää.

Pidäthän mielessäsi, että mikroneulaushoito saattaa nopeuttaa päivetyksen haalistumista.

Voinko käyttää Self-Tanning tuotteita yhdessä kasvovoiteideni kanssa?

Kyllä! Voit sekoittaa Self-Tanning Drops –tippoja päivävoiteeseesi. Ota kämmenellesi tarvittava määrä päivävoidetta ja lisää siihen 2-3 tippaa itseruskettavia tippoja. Sekoita öljy voiteeseen ja levitä tasaisesti kasvoillesi. Voit käyttää tippoja myös kehollesi muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

Tippoja voi käyttää myös sellaisenaan, levittämällä öljyn tasaisesti puhtaalle iholle.

Self-Tanning Pads ovat itsessään ihoa kosteuttavia, mutta voit tarvittaessa levittää ihollesi yövoiteen joko ennen lappujen käyttöä, tai lappujen käytön jälkeen. Anna kuitenkin tuotteen imeytyä 30-60 minuuttia ennen kuin levität toisen tuotteen ihollesi.

Sisältävätkö Self-Tanning -tuotteet vaarallisia ainesosia?

Ei, sekä Self-Tanning Drops että Self-Tanning Pads sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia. Kumpikaan tuotteista ei sisällä eläinperäisiä aineita, eikä niitä ole testattu eläinkokein.