REJUVENATING SERUM REJUVENATING SERUM
Ostoskori

REJUVENATING SERUM

Voiko tuotetta levittää limakalvojen läheisyyteen ja avohaavoihin?

Kyllä. Tuote on nimenomaan kehitelty toimimaan limakalvojen läheisyydessä, nenässä, suussa sekä tasaisella iholla. Tuotteen tarkoin suunniteltu ja tiivis pakkaus estää sisältöä ulkoiselta kontaminoitumiselta.

Mitä on Rejuvenating Serum?

Rejuvenating Serum on rauhoittava ja kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ja edistää ihon uusiutumista. Sen vaikuttava aine, betaglukaani, stimuloi ihon luonnollista kollageenintuotantoa. Kollageeni on sidekudoksen proteiini, joka muun muassa auttaa tasoittamaan ryppyjä.
Seerumi toimii hyvin kuivalle iholle, mutta se voi aiheuttaa kiristävän tunteen, joka usein koetaan kuivuutena. Voit hyvin yhdistää Rejuvenating Serumin päivittäisten päivä- ja yövoiteidesi kanssa.
Minimaalisesta lisäainemäärästä johtuen mikronisoidun beetaglukaanin osuus on korkea ja näin tarvitset tuotetta vain pienen määrän. Näin ollen tuote myös kestää pidempään.

Pullossa on erikoissuunniteltu tyhjiöpumppu. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee pumpata ulos kaikki ilma (voi vaatia jopa 20 pumppausta) ja kun kaikki ilma on tullut ulos, tulee geeli ulos pullosta.

Sisältääkö tuote säilöntäaineita?

Kyllä, mutta minimaalisen määrän. Vain kolmasosan verrattuna perinteisiin voiteisiin.

Onko tuote testattu eläimillä?

 Ei, mitään Swiss Clinicin tuotteista ei ole testattu eläimillä. Olemme ylpeitä PETA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) jäseniä ja vastustamme tuotteiden testausta eläimillä. 

Kuinka kauan tuote säilyy?

Parasta ennen –päiväyksen löydät pakkauksen pohjasta. Geeli säilyy parhaiten jääkaapissa, aikaansaaden näin miellyttävän viilentävän vaikutuksen. 

Onko geeli hajuton?

Kyllä, Rejuvenating Serum –geeli on täysin hajustamaton.