RED EYE RELIEF RED EYE RELIEF
Ostoskori

RED EYE RELIEF

Tehoaako Red Eye Relief harmaakaihia vastaan?

Ei, kaihia (harmaakaihia) ei ole mahdollista ehkäistä kuten monet muut silmätipat väittävät. Sinun tulee aina keskustella lääkärisi kanssa Red Eye Relief-valmisteen käytöstä, jos sinulla on silmäsairaus.

Kuinka Red Eye Relief –silmätippoja tulisi käyttää?

Pudota 1 tai 2 tippaa silmätippoja ärtyneeseen/punertavaan silmään neljästi päivässä. Red Eye Relief –silmätippojen ainutlaatuinen koostumus hoitaa ja suojaa silmiä sekä parantaa niiden terveyttä palauttamalla silmiin niiden luonnollisen kosteustasapainon.

Kuinka Red Eye Relief –silmätipat eroavat markkinoiden muista silmätipoista?

Red Eye Relief –silmätipat eivät vain hoida punertavia, ärtyneitä ja kuivia silmiä, vaan tuovat silmään myös miellyttävän viilentävän tunteen, joka auttaa väsyneitä silmiä heräämään.

Voinko käyttää Red Eye Relief–silmätippoja samaan aikaan muiden silmätippojen käytön kanssa?

Emme suosittele eri silmätippojen käytön sekoittamista keskenään, jollei lääkäri ole toisin määrännyt.

Voinko käyttää Red Eye Relief –silmätippoja päivittäin?

Suosittelemme käyttämään Red Eye Relief –silmätippoja vain silloin, kun käytölle on tarvetta. Voit käyttää silmätippoja punertaviin, ärtyneisiin tai kuiviin silmiin neljästi päivässä.

Toimivatko silmätipat vielä ”parasta ennen” –päiväyksen jälkeen?

Emme suosittele minkäänlaisten reseptivapaiden lääkkeiden käyttöä viimeisen käyttöpäivän ylityttyä.

Voinko käyttää Red Eye Relief –silmätippoja raskauden tai imetyksen aikana?

Mitkään tutkimustulokset eivät osoita silmätipoilla olevan haittavaikutuksia raskauden tai imetyksen aikana. Mutta kuten kaikkien reseptivapaiden lääkkeiden suhteen, suositeltavaa on konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käytön aloittamista.

Sisältävätkö Red Eye Relief–silmätipat nafazolin hydrokloridia?

Ei.

Kuinka kauan avattu tuote säilyy?

Suositeltava käyttöaika tuotteelle on noin 90 päivää tuotteen avaamisen jälkeen. Avaamattomana tuote säilyy käyttökelpoisena niin kauan, kunnes viimeinen käyttöpäivä ylittyy.

Miksi tuote on erityisen hyvä urheilijoiden käytettäväksi?

Urheilijat kärsivät usein kuivista ja ärtyneistä silmistä jatkuvasti vaihtuvien olosuhteiden ja muuttuvan treeniympäristön takia.

Voinko käyttää Red Eye Relief –silmätippoja yhdessä piilolinssien kanssa?

Kyllä. Red Eye Relief toimii myös yhdessä piilolinssien kanssa. Piilolinssin ollessa silmässä suosittelemme pudottamaan ainetta yhden tai kaksi tippaa enemmän silmään, jotta silmä saisi tarpeeksi kosteutusta yhdessä piilolinssien kanssa.