Naamiot Naamiot
Ostoskori

Naamiot

Mitä eroja naamioissanne on?

Haluamme tarjota asiakkaillemme eri vaihtoehtoja ihostaan huolehtimiseen.
Siksi löydät meiltä kuivanaamioita, savinaamioita, tavallisia sheet maskeja ja silmälappuja.
Saammeko esitellä:

Face Dry Mask & Hand Dry Mask.
Tavalliset kasvonaamiot saattavat usein tahmata tai tuntua epämukavilta. Face Dry Mask & Hand Dry Mask. on kuivanaamio, joka on helppo asettaa kasvoille, sekä ottaa pois, täysin ilman tahrimista. Hoito on yksinkertainen, nopea ja ylellisen miellyttävä. Perinteiset kasvonaamiot vaativat kasvojen huuhtelun hoidon jälkeen, jolla on ihoa kuivattava vaikutus. Dry Maskin käytön jälkeen ihoa ei tule huuhdella vedellä, jolloin iho säilyy kosteutettuna ja tasaisena, kuin pohjustusvoiteen jäljiltä, jokaisen hoidon jälkeen. Tämä tekee naamiosta oivallisen lisän sekä aamu- että iltarutiineihisi. Näkyviä tuloksia jo 15 minuutin käytön jälkeen, sekä vaikutus, joka kestää kokonaiset kahdeksan tuntia.

Detoxifying Gray Clay Sheet Mask & Purifying Pink Clay Sheet Mask
Meidän Clay Mask -naamiot on valmistettu ainutlaatuisesta sideharsosta, mikä saa aktiivisilla ainesosilla rikastetun saven asettumaan kasvoille mukavasti, täysin ilman sotkua. Naamio kuivuu 15-20 minuutissa, mutta suosittelemme pitämään naamiota kasvoillasi jopa 25-30 minuuttia, saadaksesi parhaan vaikutuksen. Naamion ominaisuudet on suunniteltu niin, että ainesosat toimivat yhdessä syväpuhdistaakseen ja kutistaakseen ihohuokosiasi, samalla antaen ihollesi kauniin hehkun.

Sheet Masks - Detox and Glam Treatment
Detoxifying Sheet Mask on mustasta bambusta valmistettu upeasti puhdistava hiiliuutettu naamio. Lyocellista valmistettu Glam Glow Sheet Mask on pakattu täyteen hyaluronihappoja ja on täydellinen primer.

Hyaluronic Microneedle Patches 100% Hyaluronic Acids
Innovatiivinen superkosteuttaja, joka antaa iholle välittömästi täyttävän ja kiinteyttävän vaikutuksen. Jokainen lappu sisältää 148 puhtaasta hyaluronihaposta koostuvaa mikrostruktuuria, jotka tunkeutuvat ihoon kivuttomasti, antaen välittömän täyttävän, tasoittavan ja kiinteyttävän vaikutuksen.

Naamioillamme on aivan oma sivunsa. Löydät sen valikosta kohdasta SHOP -> NAAMIOT

Minkä takia naamio on kuiva ja kuinka se toimii?

Kaikki Dry Maskin aktiiviset ainesosat on uutettu kankaan sisään, mikä mahdollistaa sen, että naamio on kuiva. Verrattuna kosteisiin kasvonaamioihin, Face Dry Mask jättää kasvoille raikkaamman tunteen.

Dry Mask on myös hygieenisempi vaihtoehto, sillä se ei ime itseensä pölyä tai likaa yhtä helposti.

Tavalliset kasvonaamiot saattavat tahmata ja olla epämukavia. Dry Mask on kuiva naamio, joka on helppo laittaa päälle sekä ottaa pois, täysin ilman sotkua tai kipua. Jopa 87% aktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihoon.

Sillä Dry Mask on kuiva, on se uudelleenkäytettävä. Yhtä naamiota voit käyttää kolme kertaa.

Ovatko Microneedle Patches -laput kertakäyttöisiä, vai voiko niitä käyttää useita kertoja?

Laput ovat kertakäyttöisiä.

Tuleeko silmälappuja käyttää päivittäin?

Käytä kerran viikossa tai joka toinen viikko, ylläpitääksesi ihon hyaluronihappovarastoja.