Microneedling Microneedling
Ostoskori

Microneedling

Onko mikroneulaushoitojanne testattu?

Ilman muuta, ja olemme koonneet yhteen kaikki tilastot ja palautteet 46 testikäyttäjältämme. Lue yhteenveto läpi ja tee omat johtopäätöksesi.

Suosittelisitko hoitoa ystävälle tai kollegalle?
Kyllä: 88%; En: 12%

Kuinka pitkän ajan kuluttua huomasit positiivisen muutoksen ihossasi?
En huomannut muutosta: 11%
Muutamassa päivässä: 19%
2-4 viikossa: 27%
4-6 viikossa: 27%
6-8 viikossa: 16%

Huomaamani erot
Alittivat odotukseni: 8%
Vastaavat odotuksiani: 69%
Ylittivät odotukseni: 12%
En ole huomannut minkäänlaista muutosta: 11%

Kuinka voin olla varma, että Swiss Clinicin tuotteet ovat turvallisia?

Kaikki tuotteemme käyvät kehitysvaiheessaan läpi perusteelliset kliiniset testit, joiden avulla sekä tuotteiden tehokkuus, että turvallisuus varmistetaan. Meillä Swiss Clinicillä asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat asioita, joista emme tingi.

Miten kauan minun pitää käyttää hoitoa nähdäkseni tuloksia?

Mikroneulaushoidossa tarvitaan hiukan kärsivällisyyttä – riippuen siitä, millaisia tuloksia haluaa saavuttaa.
Jotkut huomaavat tuloksia nopeammin, toiset hitaammin.

Keskimäärin tuotteet tehoavat on seuraavasti:
2–4 viikon käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta, sileältä ja pehmeältä.
4–6 viikon jälkeen näet vaikutuksen arvissa, pigmenttiläiskissä ja ihon värin tasaisuudessa.
6–8 viikon jälkeen näet ensimmäiset tulokset juonteissa ja rypyissä sekä raskausarvissa ja selluliitissa, mikäli käytät hoitoa koko vartalolle.

Kuinka Skin Roller pidetään puhtaana?

Helpoin puhdistustapa käytön jälkeen on suihkuttaa Rulla puhtaaksi meidän Beauty Accessory Cleaning Spray, joka sisältää e-vitamiinia sekä aloe veraa eikä kuivata ihoa. Puhdistukseen sopii myös muu antiseptinen bakteerit tappava puhdistussuihke. Säilytä Rolleria sen omassa muovikotelossa äläkä koskaan jaa tai lainaa rullaa kenenkään toisen kanssa.

Testataanko tuotteitanne eläimillä?

Ei, mitään Swiss Clinicin tuotteista ei ole testattu eläimillä. Olemme ylpeitä PETA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) jäseniä.

Sisältävätkö tuotteet eläinperäisiä aineita?

Kaikki Swiss Clinicin tuotteet, poislukien Night Cream, ovat vapaita eläiinperäisistä aineista. Yövoide sisältää mehiläisvahaa, jolle ei vielä ole keinotekoista vastinetta. Mehiläisvahan koostumuksen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta se suojaa ihoa öljyjä ja rasvoja paremmin, imeytyen hitaasti ihoon. Vaha ei tuki ihohuokosia, se rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Yövoide sisältää myös etanalimaa, joka tunnetaan sen erinomaisista restoratiivisista ja kosteuttavista ominaisuuksista.

Kuinka usein Skin Rolleria tulee käyttää?

Toista käsittely päivittäin 5 päivän sykleissä, jonka jälkeen anna ihon levätä 5 päivää. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen ja jatka hoitoa sykleittäin kahden kuukauden ajan. Suosittelemme jatkamaan seerumin levittämistä iholle myös lepopäivinä.

Anna seerumin imeytyä iholle tunnin ajan, ennen kuin levität iholle muita ihonhoitotuotteita. Anna ihosi levätä kuukauden ajan ennen uuden hoitojakson aloittamista. Aloita uusi hoitojakso aina uudella neulapäällä. Näin hoito on hygieninen, ihoärsytyksen riski on pienempi ja saavutat hoidolla parhaat mahdolliset tulokset. Neulapää on helppo vetää irti ja vaihtaa uuteen.

Miten pitkään neuloja voi käyttää?

Aloita uusi hoitojakso aina uudella neulapäällä (2 kuukautta). Näin hoito on hygieninen, ihoärsytyksen riski on pienempi ja saavutat hoidolla parhaat mahdolliset tulokset. Neulapää on helppo vetää irti ja vaihtaa uuteen.

Voinko käyttää tuotteitanne yhtä aikaa niiden ihonhoitotuotteiden kanssa, joita minulla jo on kotona?

Ennen hoitoa?
Voit huoletta käyttää puhdistusaineita ihon puhdistamiseen.

Hoidon jälkeen?
Swiss Clinicin seerumin kannattaa antaa imeytyä mikrokanaviin tunnin ajan ennen kuin levität iholle muita voiteita tai öljyjä.

Tehoaako Skin Roller hiustenlähtöä vastaan?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Skin Roller on joissakin tapauksissa saanut hiukset kasvamaan takaisin, mutta on tavallista, että jo olemassa olevat hiukset vahvistuvat. Yksittäisten hiussuortuvien elinikä pitenee, mistä johtuen hiusten ohentuminen kokonaisuudessaan hidastuu.

Voiko Skin Rolleria käyttää raskauden tai imetyksen aikana?

Skin Rolleria voi hyvin käyttää imetyksen aikana.
Raskauden aikana on olemassa pieni riski pigmentaation syntyyn. Ihoon kohdistuva rasitus ja korkea hormonitaso voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia.
Tämän vuoksi emme suosittele Rollerin käyttöä raskauden aikana. Seerumia voi halutessaan käyttää.

Onko auringon ottaminen haitallista Skin Rollerin käytön jälkeen?

Emme suosittele ihon altistamista voimakkaalle auringon säteilylle tai solariumille heti ihorullalla suoritetun hoidon jälkeen. Miedommalle auringon säteilylle altistuminen ei kuitenkaan ole haitallista.

Onko Skin Roller aito Dermaroller?

Tämänkaltaisia ihorullia kutsutaan usein yleisesti nimellä ”dermaroller” (”Derma” –sana tulee latinasta ja tarkoittaa ihoa). Me emme kuitenkaan kutsu omaa rullaamme ”Dermarolleriksi”, vaan olemme luoneet rullallemme oman tavaramerkin, jota kutsumme Skin Roller.

Onko oman seerumini käyttäminen turvallista rullauksen jälkeen, vai onko minun käytettävä Swiss Clinicin tuotteita?

Käytä suosikkiseerumiasi! Skin Roller mahdollistaa seerumin ainesosien tunkeutumisen syvemmälle ihoon, ja siksi sillä voi olla suotuisa vaikutus ihon syvempiin kerroksiin. Tietenkin omat seerumimme ovat meidän mielestämme maagisia ja tekevät yhdessä neulauksen kanssa ihmeitä, mutta ne eivät ole välttämättömiä lupaamiemme tulosten saavuttamiseen.