Nyt saat täyteläiset kulmakarvat helposti | SWISS CLINIC Nyt saat täyteläiset kulmakarvat helposti | SWISS CLINIC
Ostoskori

Täyteläiset kulmakarvat

Luonnolliset ja täyteläiset kulmakarvat ovat tämän hetken kuuma muotitrendi ja julkkikset säästelevät nyt aiemmin hyvinnypittyjä, kapeita kulmakarvojaan.

Kulmakarvatrendejä on ollut hyvin erilaisia vuosikymmenten saatossa. 20-luvulla muodikkaat naiset leikkauttivat hiuksensa ja pitivä usein leukapituista polkkatukkaa, joka oli joko kihara tai sileä ja suora. Kulmakarvat nypittiin kovalla kää ohuiden, pitkien ja kevyesti kaartuvien kulmien aikaansaamiseksi. Tää jä kulmakarvat tä kynää muodon korostamiseksi ja kulmien tummentamiseksi.

30-luvulla muodikkaat hiukset olivat hieman pidemmä, mielellää olkapituiset ja latvoista kiharat. Naiset nyppivä kulmakarvojaan edelleen luodakseen korkeat ja pyöä kulmakarvat. Kulmakarvoihin siveltiin usein hieman öä antamaan niille kiiltoa.

40-luvulla hiukset pitenivä edelleen ja hiuksiin luotiin suuria, selkeitä kiharoita. Kulmakarvat olivat nyt luonnollisempia ja leveää kuin aiemmin. Pyöä muoto katosi ja se korvattiin kulmikkaammalla. Ero 40- ja 50-lukujen muodin vää ei ollut niin suuri kuin muiden vuosikymmenten. Luonnolliset kulmakarvat ja keskipitkä, kiharat hiukset olivat edelleen suosittuja.

60-luvulla naisten hiustyyli suureni. Hiukset tupeerattiin ja niihin lisä hiuslisää volyymin kasvattamiseksi. Myö lyhyistä hiuksista tuli taas muodikkaat Twiggyn vanavedessä. Muodissa olivat eyeliner, korostettu silmä sekä voimakkaasti meikatut ripset irtoripsineen, kun taas kulmakarvat jää hieman varjoon.

70-luku oli hippien aikaa ja naiset antoivat hiustensa kasvaa pitä usein jakausta keskellä päää. Kulmakarvat saivat kasvaa luonnollisina ja niitä meikattiin sääää. Vastaavasti enemmä vää saivat naisten pastellinsä luomet, ja luomivä jatkui usein aina kulmakarvoihin asti.

80-luvulla muoti rää vä ja kampaukset olivat suuria, röä ja kiharaisia, usein selkeää vää väää tai vaalennettuja. Eri tavoin yhdistellyt, voimakkaat luomivä hallitsivat ja kulmakarvat jää jä varjoon. Kulmakarvat oli tavallista jäää nyppimää ja kasvamaan valloilleen.

90-luvulla voimakkaat vä katosivat ja sä muuttuivat luonnollisemmiksi, sekä hiusten että meikin osalta. Hiuksia vää hillitymmillä sää ja kulmakarvat nypittiin taas melko kapeiksi.

Nyt 2000-luvulla kulmakarvojen merkitys on kasvanut ja uusia tuotteita kehitetää jatkuvasti tä kulmakarvojen luomiseksi: kaikkea väää vahaukseen ja kulmakarvojen kasvamista tukevaan seerumiin sekä nyt uusin uutuus, kulmakarvojen pidennys! Nyt monilla, joilta on lä kulmakarvoja liiallisen nyppimisen tai sairauden vuoksi, on mahdollisuus saada täää kulmakarvat takaisin.