Iho Iho
Ostoskori

Iho

Arvet

Arvet

Monet ajattelevat, että arpi on ja pysyy läpi koko elämän, mutta on olemassa käsittelyjä, joilla arpia voi häivyttää pienemmiksi ja vähemmän näkyviksi.  

Läs mer..

Eroon rypyistä

Eroon rypyistä

Rypyt saattavat olla monelle iso ongelma. Kaikkihan tietävät, että ryppyjä muodostuu ihan jokaiselle meistä iän myötä, mutta ei ole aina helppo hyväksyä vanhenemistaan, ainakaan ulkonäöllisistä syistä. Rypyt peilaavat henkilön elämää, persoonallisuutta ja elämäntapaa, tosin jotkut eivät kuitenkaan halua sen näkyvän heidän kasvoillaan.

Läs mer..

Ehk&aumlise ja torju ryppyjä

Ehkäise ja torju ryppyjä

Ihomme toimii suojana ulkoisille ärsykkeille ja on kehomme suurin elin. Iän myötä ihomme altistuu yhä enemmän erilaisille ärsykkeille ja ihoon syntyy juonteita ja ryppyjä ja tähän me emme voi vaikuttaa. Sen sijaan on paljon, mitä voimme tehdä hidastaaksemme ryppyjen syntymistä.

Läs mer..

 Saa kaunis iho

Saa kaunis iho

Kauniin ja hienon ihon saaminen ei ole tavoittamaton unelma. Hoitamalla ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla, voivat pienet rypyt, ärtynyt ja kuiva iho, ihottumat ja tulehtunut iho olla muisto vain. Antamalla iholle parhainta hoitoa luodaan hyvät edellytykset monien ihovaivojen torjumiseen ja häivyttämiseen. Saat terveemmän ja kauniina hehkuvan ihon.

Läs mer..

Selluliitti

Selluliitti

Selluliitti, jota myös appelsiini-ihoksi kutsutaan, on asia, joka koskettaa useimpia naisia vartalonmuodosta ja vartalotyypistä riippumatta. Selluliitit ovat pieniä kuoppia ihossa, joita tavallisimmin esiintyy pepussa ja reisissä. Lääketieteessä selluliitille löytyy monia termejä, kuten adiposis edematosa, dermopanniculosis deformans, status protrusus cutis tai gynoid lipodystrofi.

Läs mer..

K&aumlsittely ihottumaa ja n&aumlppyl&oumlitä vastaan

Käsittely ihottumaa ja näppylöitä vastaan

Ihottuma muodostuu, kun ihon uloin kerros, orvaskesi vahingoittuu ja syntyy tulehdus. Ihottuman ja näppylöiden oireet ovat kuiva, ärtynyt ja punainen iho, joka tavallisesti kutiaa. Tosinaan ihottuma voi myös halkeilla ja tihkua nestettä tai verta.  Ihottumaa voi ilmestyä kaikkialle kehoon, mutta tavallisimmin ihottumaa syntyy taipeisiin, kuten kainaloihon, polvitaipeisiin ja nivustaipeeseen.

Läs mer..

K&aumlsittele ja pä&aumlse eroon pigmenttil&aumliskistä

Käsittele ja pääse eroon pigmenttiläiskistä

Monet ihmiset kärsivät epäesteettisistä pigmenttiläiskistä, jotka esiintyvät tummempina läiskinä tai alueina iholla. Tavallisin syy pigmenttimuutoksiin on voimakas auringolle altistuminen suhteessa ihon sietokykyyn.

Läs mer..