Hiukset Hiukset
Ostoskori

Hiukset

Toimiiko Swiss Hair myös muussa käytössä kuin vain hiuksissa?

Kyllä, voit käyttää tuotetta myös esimerkiksi parran kasvua stimuloimaan.

Voiko Swiss Hair -seerumia käyttää värjättyissä tai raidoitetuissa hiuksissa?

Ehdottomasti, Swiss Hair -seerumi ei vaikuta millään tavallan hiusten väriin. Seerumi stimuloi hiusjuuren ympärillä olevaa karvatuppea, jotta hiukset kasvaisivat nopeammin ja niistä tulisi paksummat.

Sisältääkö Swiss Hair säilöntäaineita?

Ei. Swiss Hair –hiusseerumi ei sisällä parabeeneja tai muita säilöntäaineita.

Koska voin odottaa tuloksia?

Hair Renewal Serum: 2-3 kuukauden

Eyebrow Growth Serum: 4-5 viikossa

Eyelash Growth Serum: 6-8 viikossa

Sisältääkö Eyelash Growth Serum tai Brow Growth -seerumi haitallisia aineita?

Eyelash Growth- ja Brow Growth Serumin läpikäymien testien tuloksena ei ole ilmennyt ihon ärsytystä tai muita haittavaikutuksia. Mutta kuten kaikkien kosmetiikkatuotteiden kohdalla yksilöllisiä allergisia reaktioita voi ilmetä tiettyjen ainesosien kohdalla. Mikäli sinulla ilmenee allergisia reaktioita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluumme.
Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua.

Seerumi ei sisällä prostaglandiinia tai parabeenejä, se sisältää vain luonnollisia ainesosia. Se on yksi harvoista markkinoilla olevista täysin luonnollisista ripsiseerumeista, jotka eivät sisällä kiellettyjä aineita.

Mitä hiuksille tapahtuu, kun lopetan seerumin käytön?

Kun hoito lopetetaan kokonaan, hiuksille käy samalla tavalla kuin lihaksille niiden harjoittamisen loppuessa. Hiusten kunto heikkenee hitaasti mutta varmasti ulkoisten tekijöiden, kuten UV-säteilyn ja stressin takia. Hoitoa suositellaan siksi käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, jotta hiukset pysyvät vahvoina ja jo saavutetut lopputulokset kestävät.

Voinko käyttää ripsiseerumia jos minulla on ripsienpidennykset?

Kyllä. Eyelash Growth Serum on ainutlaatuinen koostumus ravitsevia ainesosia, jotka ravitsevat omia ripsiäsi myös silloin, kun sinulla on ripsienpidennykset.

Onko Brow Growth Serumissa ja Eyelash Growth Serumissa sama sisältö?

Kyllä, tuotteiden sisältämä vaikuttava aine on sama. Erona on, että Brow Growth Serumin mukana tuleva ripsiväriharjaa muistuttava pensseli soveltuu paremmin kulmakarvoille, kun taas Eyelash Growth Serum pensseli on pienempi ja ohuempi ja soveltuu näin ollen paremmin ripsille.

Voinko käyttää ripsiväriä seerumin levityksen jälkeen?

Kyllä, seerumia voi käyttää ripsivärin alla. Odota kuitenkin, että seerumi on kuivanut kokonaan, ennen ripsivärin levitystä.