Face Dry Mask Face Dry Mask
Ostoskori

Face Dry Mask

Miksi naamiota tulee käyttää 9 päivää putkeen?

Hoidon jatkuvuus on oleellinen osa lupaamiemme tulosten aikaansaamista. 9 päivän kuuri on edellytys saadaksesi pysyviä tuloksia.

Face Dry Mask häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja hienoja juonteita, kosteuttaa ja nuorentaa ihoa, sekä tasoittaa ihon väriä. 15 minuutin hoitoaika ilman tarvetta kasvojen pesulle.

Minkä takia naamio on kuiva ja kuinka se toimii?

Kaikki Face Dry Maskin aktiiviset ainesosat on uutettu kankaan sisään, mikä mahdollistaa sen, että naamio on kuiva. Verrattuna kosteisiin kasvonaamioihin, Face Dry Mask jättää kasvoille raikkaamman tunteen.

Face Dry Mask on myös hygieenisempi vaihtoehto, sillä se ei ime itseensä pölyä tai likaa yhtä helposti.

Tavalliset kasvonaamiot saattavat tahmata ja olla epämukavia. Face Dry Mask on kuiva naamio, joka on helppo laittaa päälle sekä ottaa pois, täysin ilman sotkua tai kipua. Jopa 87% aktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihoon.

Sillä Face Dry Mask on kuiva, on se uudelleenkäytettävä. Yhtä naamiota voit käyttää kolme kertaa.

Milloin on paras aika käyttää naamiota?

Naamiolle ei ole suositeltua käyttöajankohtaa. Se riippuu jokaisesta itsestään, milloin naamiota haluaa käyttää.

Swiss Clinicin henkilökunta vinkkaa:
”Aamulla, noin puoli tuntia ennen, kun aloitat tavalliset aamutoimesi tai meikkaat. Naamio antaa iholle kauniin hehkun, joka kestää monta tuntia.”

”Illalla pitkän työpäivän jälkeen. Silloin huomaat, kuinka naamion ainesosat antavat kasvoille nostetta ja ansaittua energiaa.”

Saanko parempia tuloksia jos pidän naamiota kasvoillani kauemmin kuin 15 minuuttia?

15 minuutin vaikutusaika riittää aktiivisten ainesosien imeytymiseen, sekä naamion upean vaikutuksen aikaansaamiseksi. Pidemmällä vaikutusajalla ei ole vaikutusta.

Kuinka kauan naamio vaikuttaa hoidon jälkeen?

Älä pese kasvojasi Face Dry Maskin käytön jälkeen. Naamion aktiiviset ainesosat vaikuttavat 8 tuntia hoidon jälkeen, kun tavalliset naamiot vaikuttavat ainoastaan noin 45 minuuttia. Vaikutusaika on yksitoista kertaa pidempi.

Naamion aktivointi antaa iholle monia tehokkaita aktiivisia ainesosia, joilla on nuorentava ja hoitava vaikutus.

Sopiiko kasvonaamio kaikille ihotyypeille?

Kyllä! Face Dry Mask sopii niin nuorelle kuin vanhemmalle iholle sekä naisille että miehille. Naamion sisältämät aktiiviset ainesosat vaikuttavat rasvaiseen, herkkään sekä epäpuhtaaseen ihoon parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka kauan naamio säilyy pakkauksessa?

Naamio säilyy avatussa pakkauksessa kolme kuukautta. Avaamattoman pakkauksen osalta voit tarkistaa parasta ennen päivämäärän pakkauksen takaosasta.