EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM
Ostoskori

EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM

Mitä teen, jos seerumia menee silmään?

Mikäli seerumia menee silmään, huuhtele silmä haalealla vedellä. Mikäli silmän ärsytys jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua.

Onko Brow Enhancer Serumissa ja Eyelash Growth Serumissa sama sisältö?

Kyllä, tuotteiden sisältämä vaikuttava aine on sama. Erona on, että Brow Growth Serumin mukana tuleva ripsiväriharjaa muistuttava pensseli soveltuu paremmin kulmakarvoille, kun taas Eyelash Growth Serum pensseli on pienempi ja ohuempi ja soveltuu näin ollen paremmin ripsille.

Voinko käyttää seerumia, jos imetän tai olen raskaana?

Olemme varmistaneet tämän tuotekehittelijöiltämme Sveitsistä. Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia ja on näin ollen täysin vaaraton käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.

Voinko käyttää ripsiseerumia jos minulla on ripsienpidennykset?

Kyllä.Eyelash Growth Serum on ainutlaatuinen koostumus ravitsevia ainesosia, jotka ravitsevat omia ripsiäsi myös silloin, kun sinulla on ripsienpidennykset.

Voinko käyttää ripsiväriä seerumin levityksen jälkeen?

Kyllä, seerumia voi käyttää ripsivärin alla. Odota kuitenkin, että seerumi on kuivanut kokonaan, ennen ripsivärin levitystä. 

Sisältääkö Eyelash Growth Serum tai Brow Enhancer -seerumi haitallisia aineita?

Eyelash Growth- ja Brow Enhancer Serumin läpikäymien testien tuloksena ei ole ilmennyt ihon ärsytystä tai muita haittavaikutuksia. Mutta kuten kaikkien kosmetiikkatuotteiden kohdalla yksilöllisiä allergisia reaktioita voi ilmetä tiettyjen ainesosien kohdalla. Mikäli sinulla ilmenee allergisia reaktioita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluumme.
Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua.

Seerumi ei sisällä prostaglandiinia tai parabeenejä, se sisältää vain luonnollisia ainesosia. Se on yksi harvoista markkinoilla olevista täysin luonnollisista ripsiseerumeista, jotka eivät sisällä kiellettyjä aineita.

Koska voin odottaa tuloksia?

Tekemiemme tutkimusten tuloksena olemme todenneet, että selkeitä ja näkyviä tuloksia ripsien kasvussa voi odottaa noin 3-4 viikon käytön jälkeen. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja suosittelemmekin, että käytät seerumia säännöllisesti 6-10 viikkoa parhaan tuloksen saavuttaaksesi.

Jos unohdat käyttää Eyelash Growth Serumia yhtenä päivänä, levitä seerumia ripsiin heti seuraavana aamuna. Säännöllinen käyttö on avain nopeisiin ja hyviin tuloksiin.

Eyelash Growth Serum / Brow Growth Serum 6ml -seerumi riittää noin 4-5 kuukauden käyttöön. Monet käyttävät seerumia ainoastaan yläripsiin, jolloin tuote kuluu hitaammin ja riittää näin ollen pidemmäksi aikaa.

Toivotun tuloksen saavutettuasi suosittelemme, että jatkat tuotteen käyttöä 2-3 päivänä viikossa. Näin ylläpidät saavutettua tulosta ja ripsesi saavat niiden tarvitseman ravinnon.

Mikä aine vaikuttaa karvankasvuun?

Mullistava aine, Redensyl™, joka on nimetty ”Personal Care Ingredient of the year”, stimuloi karvan kasvua ja tuottaa vahvempia ja terveempiä ripsiä.