Asiakastyytyväisyys Asiakastyytyväisyys
Ostoskori

Asiakastyytyväisyys

Mikä on Swiss Clinicin näkemys asiakastyytyväisyydestä?

Tavoitteemme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Me tiedämme, että se on vaikeaa. Tämän lunastaaksemme on meidän saavutettava ja jopa ylitettävä asiakkaidemme odotukset tuotteistamme, asiakaspalvelustamme, toimituksestamme jne. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, haluaisimme ehdottomasti olla yhteydessä teihin. Me arvostamme kaikenlaista palautetta ja haluamme jatkuvasti kehittyä sekä ennen kaikkea, tehdä sinut tyytyväiseksi.

Asioi asiakaspalveluportaalissamme, saadaksesi mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua. Kerro meille miksi et ole tyytyväinen ja me yritämme kaikkemme, jotta kokemuksesi Swiss Clinicistä paranisi.

Kuinka voin päästä Swiss Clinicin lähettilääksi?

Haluaisitko sinä jakaa tarinan, kuinka Swiss Clinic on vaikuttanut sinun elämääsi? Toimittajamme tekevät mielellään haastatteluja ja uskomme, että monet arvostavat aitoja asiakashaastatteluja, todellisilta ihmisiltä, todellisista kauneushuolista ja ratkaisuista, jotka tarjoavat pitkäaikaisia tuloksia. Ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@swissclinic.fi ja asiakaspalvelumme ohjaa viestisi oikealle henkilölle markkinointitiimissämme.

Rakastan sosiaalista mediaa ja haluaisin tehdä kanssanne yhteistyötä. Keneen minun tulisi olla yhteydessä?

Swiss Clinic haluaa olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja tekee mielellään yhteistyötä tyytyväisten asiakkaiden kanssa, voit olla meihin yhteydessä ja me kerromme lisää. Me olemme aina arvostaneet pitkäkestoisia ja aitoja yhteistöitä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@swissclinic.fi ja kirjaa otsikoksi ”yhteistyö” niin olemme sinuun yhteydessä.

Uskon, että Swiss Clinic voisi kehittyä, kuka vastaa palautteeseeni?

Me arvostamme palautettasi ja haluamme aina kehittyä. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.