Kauniit & täydelliset kulmakarvat

Täyteläisemmät, raamikkaammat ja terveemmät kulmakarvat vain muutamassa viikossa! 


SWISS BROWS -kulmakarvaseerumi

Käyttöohjeet

Suositellaan

Nuorekkaat, sädehtivät ja raamikkaat kulmakarvat – niistä monet naiset unelmoivat. SWISS BROWS -kulmakarvaseerumin avulla kulmakarvoistasi tulee täyteläisemmät ja terveemmät vain muutamassa viikossa! SWISS BROWS sopii sekä naisille että miehille, jotka kärsivät hauraista tai iän myötä harventuneista kulmakarvoista.

Näin se toimii

Ainutlaatuisen proteiineista ja vitamiineista koostuvan koostumuksensa ansiosta SWISS BROWS hoitaa ja stimuloi kulmakarvojasi, jotta niistä tulisi täyteläiset ja raamikkaat luonnollisella tavalla ja täysin ilman meikkiä. SWISS BROWS vahvistaa ja kosteuttaa kulmakarvoja sekä stimuloi hauraiden ja ohuiden kulmakarvojen kasvua.

SWISS BROWS on nopeasti vaikuttava kulmakarvaseerumi, joka on koostumukseltaan läpinäkyvää ja sisältää vain luonnollisia ainesosia (vapaa prostagladiineista). Ainutlaatuinen koostumus on kehitelty Sveitsissä.

SWISS BROWS -kulmakarvaseerumin avulla saat luonnolliset, nuorekkaat ja täyteläiset kulmakarvat helposti ja nopeasti. Seerumin avulla ravitset kulmiasi tehden niistä terveemmät ja kauniimmat. SWISS BROWS -seerumin avulla hauraat kulmakarvat vahvistuvat vain muutamassa viikossa ja saavat aivan uutta eloa.

Ravintoaineet, kuten vitamiinit ja proteiinit, ovat tärkeitä kulmakarvojen hyvinvoinnin kannalta. Tutkimukset osoittavat, että kolmella neljästä henkilöstä on aliravitut kulmakarvat. SWISS BROWS auttaa stimuloimaan kulmakarvojesi kasvua ja antaa niille elinvoimaisen ulkomuodon. Seerumi on kliinisesti testattu, ja se on tutkimusten mukaan paitsi turvallinen myös tehokas.

Ohjeiden mukaisesti käyttämällä SWISS BROWS 5 ml -kulmakarvaseerumi riittää noin 60 päivän käyttöön.

  • Ohuille tai liiaksi nypityille kulmakarvoille

  • Kulmakarvoille, jotka kaipaavat elinvoimaa

  • Ravitsemaan ja vahvistamaan kulmakarvoja ravintorikkaan koostumuksensa avulla tehden niistä terveet ja vahvat

  • Ylläpitämään kulmakarvojen ravintotasapainoa

LISÄÄ TIETOA KULMAKARVOISTA

Lue lisää, kuinka tuotteemme voivat vaikuttaa kulmakarvoihisi.

Lue tämä

Swiss Clinic AB Copyright © 2011-2015

Palvelimemme käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Jatkamalla sivussa hyväksyt evästeiden käyttö.

Ymmärrän
Lue lisää...